1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

News

Lituanienii de la Apex Alliance au deschis Courtyard Floreasca, pe bulevardul Dimitrie Pompeiu

Apex Alliance Hotel Management a deschis primul hotel Marriott din România sub brandul Courtyard Bucharest Floreasca de patru stele și cu 259 de camere. Apex  își consolidează poziția pe piața din România, Courtyard fiind primul dintre cele trei unități ce se deschid sub brandul Marriott în următorul an.

21 oct, 2019 | ECONOMICA.net

Construcția hotelului a durat trei ani, inclusiv partea de proiectare, iar investiția s-a ridicat la aproape 22,5 milioane de euro. Courtyard Bucharest Floreasca pune la dispoziția oaspeților 259 de camere, dispuse pe 13 etaje, ce îmbină confortul și funcționalitatea într-o ambianță moderna. Camerele sunt dotate cu birouri, sisteme de iluminat suplimentare și scaune ergonomice, ceea ce le transformă într-un spațiu de lucru ideal. Hotelul dispune de asemenea de 7 săli de conferință, ce pot găzdui în total 538 de persoane.

Durata medie a șederii în noul hotel este estimată la două nopți, iar în următoarele luni se estimează ca rata de ocupare să ajungă la 60%. Prețurile pornesc de la 70 de euro/cameră și vor fi aliniate cu piața în lunile ce urmează.

„Piața hotelieră din România este într-o continuă dinamică și vedem o creștere atât în ceea ce privește oferta, cât și în numărul de turiști. Cererea este mare, iar Courtyard Bucharest Floreasca oferă o experiență completă pentru clientul de business de azi, astfel încât acesta să-și poată urma pasiunile personale și profesionale”, a completat Adrian Adam. 

Odată cu hotelul, Courtyard Bucharest Floreasca deschide de asemenea restaurantul Solt Dining, din categoria premium casual, cu un meniu bazat pe ingrediente locale premium și inspirat de conceptul noii bucătării nordice.

Aflat în zona financiară a Bucureștiului – pe Dimitrie Pompeiu 2A, Courtyard Bucharest Floreasca mai pune la dispoziția clienților un centru de conferințe, o sală de fitness, un magazin deschis 24/7 - The Market -, precum și parcare subterană.

Compania a anunțat că toate cele cinci hoteluri din România, respectiv două sub brandul Hilton, deja construite, și trei sub brandul Marriott, sunt sau vor fi de vânzare după ce devin operaționale. Primul pe listă este singurul hotel chiar din aeroportul Otopeni, un Hilton Garden Inn deschis la jumătatea lunii august.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO