Liudmila Climoc este noul director general al Orange România, de la 1 mai

Liudmila Climoc, în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, a fost numită director general al Orange România, în locul lui Jean-Francois Fallacher, care pleacă la Orange Polonia, potrivit unor schimbări în structura echipei de top management anunţate joi de Orange România, care vor intra în vigoare la 1 mai 2016, anunţă Agerpres. 
Economica.net - joi, 04 feb. 2016, 18:17
Liudmila Climoc este noul director general al Orange România, de la 1 mai

‘Orange România anunţă astăzi o serie de schimbări în structura echipei de top management, ce fac parte dintr-un plan mai larg de evoluţie creat de Gervais Pellissier, deputy CEO şi Executive Director al regiunii europene a grupului Orange. Jean-Francois Fallacher îşi încheie mandatul ca Chief Executive Officer al Orange România şi dă curs unor noi oportunităţi la Orange Polonia. În acelaşi timp, grupul Orange o numeşte pe Liudmila Climoc, în prezent Chief Executive Officer la Orange Moldova, în rolul de CEO al Orange România’, potrivit unui comunicat al companiei, remis joi AGERPRES.

Julien Ducarroz, care deţine de cinci ani poziția de Chief Commercial Officer la Orange România a fost numit director general al Orange Moldova.

Acesta este unul dintre responsabilii creșterii comerciale continue și leadershipului pe piața de telecomunicații mobile a companiei.

A venit în România în 2007, ca Director de Strategie. Din 2009 a devenit Chief Commercial Officer, rol din care a coordonat lansarea multor inovații pe piață (primul Smart Shop din footprintul Orange, Wi-Fi on board, lansarea în teste cu utilizatorii a Orange Smart Home, portofoliul de abonamente cu simboluri de animale, portofoliul curent de abonamente). Frecvent susținător al noilor tehnologii, a fost în spatele lansării serviciilor 4G si 4G+ la Orange, incluse în abonamentele Orange fără alte costuri, a gamei extinse de smartphone-uri, de la cele pentru începatori până la modelele de top, a gadget-urilor de tip wearable și a smart watch-urilor (Vector Watch a fost lansat în exclusivitate la Orange).
 
De numele lui Julien Ducarroz se leagă evenimente ca Orange Summer Party și Summer Well, si foarte multe campanii de comunicare, precum cele cu personajele Orange PrePay . Sub conducerea sa, Orange a rămas unul dintre cele mai puternice branduri din România, ales unul dintre superbrandurile anului 2015.  

 

De numele lui Julien Ducarroz se leagă evenimente ca Orange Summer Party și Summer Well, si foarte multe campanii de comunicare, precum cele cu personajele Orange PrePay . Sub conducerea sa, Orange a rămas unul dintre cele mai puternice branduri din România, ales unul dintre superbrandurile anului 2015.  

‘Sunt mândru că, de-a lungul celor cinci ani petrecuţi la Orange România, împreună cu echipa mea am fost perseverenţi în consolidarea poziţiei noastre de leadership pe piaţa de mobil, având tot timpul atenţia îndreptată către nevoile clienţilor. Câştigarea noilor licenţe de spectru, modernizarea întregii reţele, dezvoltarea celei mai rapide reţele 4G din ţară şi lansarea Orange TV, una dintre numeroasele inovaţii pe care le-am adus clienţilor noştri, subliniază succesele obţinute de Orange România. Calea este deschisă pentru şi mai multe servicii surprinzătoare ce vor fi lansate în România şi sunt convins că echipa va continua să-i servească pe clienţii noştri români cu aceeaşi pasiune’, a declarat Jean-Francois Fallacher.

Liudmila Climoc are o experienţă extinsă în domeniul telecomunicaţiilor, obţinută de-a lungul celor 19 ani petrecuţi în această industrie. Şi-a început cariera la Orange Moldova, unde a condus numeroase proiecte şi lansări comerciale importante. În 2008, Liudmila a fost promovată din poziţia de Chief Sales Officer în cea de Chief Executive Officer. Sub conducerea sa, compania şi-a dublat baza de clienţi, la peste 2,6 milioane de clienţi astăzi, consolidând astfel leadership-ul puternic al Orange în Moldova, cu o cotă de piaţă de 57% din sectorul de mobil.

‘Este o mare onoare pentru mine să devin CEO al Orange România, operatorul numărul 1 în telecomunicaţii mobile din această ţară, şi să mă alătur echipei remarcabile şi atât de dinamice de profesionişti. Orange România va continua să aibă toată atenţia îndreptată către client, oferindu-le celor peste 10 milioane de utilizatori o experienţă de neegalat, prin intermediul serviciilor de cea mai buna calitate şi al celor mai utile inovaţii’, a spus Liudmila Climoc.

Grupul Orange, cunoscut anterior sub numele de France Telecom, este prezent în 209 de ţări, are 247 de milioane de clienţi, dintre care 185 de milioane abonaţi la serviciile de telefonie mobilă. Orange a realizat anul trecut vânzări de 39 de miliarde de euro şi avea 155.000 de angajaţi la nivel mondial.

Compania este lider de piaţă în România, cu 10,205 milioane de clienţi şi venituri de 453,9 milioane de euro la 30 iunie 2015.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...