1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

IT&C

LIVE TEXT: Lansare Samsung Galaxy S7 la Mobile World Congress 2016

Galaxy S7 şi S7 Edge se lansează în această seară, iar Noobz transmite LIVE evenimentul Samsung, filmat la 360 de grade, începând cu orele 20:00. 

21 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Descoperă povestea inovaţiei la evenimentul Unboxing Samsung Galaxy S7, #TheNextGalaxy, ce are loc în această seară, începând cu orele 20:00. L-am aşteptat cu sufletul la gură şi l-am văzut în nenumărate imagini lansate în mediul online de diferite surse neoficiale.

LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 – LIVE AICI

L-am văzut într-un video care confirmă rezistenţa Galaxy S7 la apă şi care îţi schimbă percepţia cu privire la modul în care ar trebui să reacţioneze un smartphone high-end în contact cu apa.

Samsung promite că Galaxy S7 îţi va schimba percepţia asupra a ceea ce trebuie să facă o cameră în 21 februarie 2016 şi îţi schimbă modul în care poţi capta fiecare unghi, indiferent de poziţia în care te afli.

Schimbă modul în care te gândeşti la telefonul tău şi fii cu ochii pe transmisiunea LIVE a evenimentului de prezentare al Galaxy S7 şi S7 Edge, care are loc în această seară în Barcelona. Fii printre primii care experimentează #TheNextGalaxy, în doar câteva ore.

LANSARE SAMSUNG GALAXY S7 – LIVE AICI

Am văzut cum arată Samsung Galaxy S7 în viziunea a 6 mari artişti, printr-o serie de video-uri de unboxing pregătite de Samsung în zilele dinainte lansării dispozitivelor: Artistul AirbrushBucătarul ChefArtist MetalSculptorul în gheaţăCopilul şi Lama, iar în această seară vei vedea cum arată de fapt flagship-urile high-end din seria S7 de la Samsung.

Citeşte mai multe pe Noobz.ro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO