LiveJasmin a declarat profit în 2019! Câţi oameni apelează serviciile de videochat de pe smartphone?

Industria de videochat din România și-a triplat câștigurile în ultimii 3-4 ani. Profiturile celor mai mari companii de pe piață au crescut foarte mult comparativ cu anul trecut. România are peste 3000 de studiouri de videochat legale, la care lucrează mii de modele. Statisticile arată că 5% dintre utilizatorii de Internet accesează platformele de videochat, asta înseamnă peste 100 de milioane de oameni. S-a constatat că cele mai multe modele provin din Europa de Est. 
Economica.net - lun, 27 apr. 2020, 15:51
LiveJasmin a declarat profit în 2019! Câţi oameni apelează serviciile de videochat de pe smartphone?

Americanii apelează frecvent platformele de videochat prin intermediul smartphone-urilor. Potrivit statisticilor, procentajul celor care au intrat pe videochat de pe telefonul mobil, pe grupe de vârstă, arată astfel:

• 61% dintre americanii cu vârsta cuprinsă între 18-29 de ani
• 42% dintre americanii cu vârsta de 30-49 de ani
• 19% dintre americanii care au vârsta între 50-64 de ani
• 9% dintre americanii cu vârsta peste 65 de ani.

Care sunt cele mai renumite platforme de videochat?

În prezent există o listă cu cele mai populare platforme de acest tip, din care fac parte: Streamate.com, LiveJasmin, LivePrivates, Chaturbate.com, ExtCams, Camsoda.com, Cams.com și altele.

Platforma LiveJasmin este considerată de mulți utilizatori una din dintre cele mai populare videochaturi. În anul 2019 ea a fost inclusă în lista celor 7 site-uri web de acest gen care sunt cele mai accesate, au mii de utilizatori din toată lumea. Acest chat video live a apărut acum mai bine de 17 ani, timp în care a devenit foarte renumit. Despre LiveJasmin se spune că este o platformă de încredere, unde modelele pot fi selectate, acestea sunt mai pline de farmec, mai prietenoase și mai elegante comparativ cu alte platforme de acest fel, informațiile despre cărțile de credit sunt în siguranță, iar calitatea imaginii web este bună.

Aici sunt peste 130 000 de modele femei, dar și bărbați. Inițial LiveJasmin a avut sediul în Elveția și Ungaria. Cei care vor această formă de divertisment trebuie să plătească cel puțin 2-3 dolari/min, uneori și mai mult. Majoritatea utilizatorilor de pe LiveJasmin provin din America de Nord, de aceea modelele care sunt din diferite zone ale lumii trebuie să cunoască limba engleză pentru a putea conversa.

Pe LiveJasmin lucrează foarte multe modele care câștigă sume enorme de bani. Sunt modele care și-au cumpărat mașini de zeci de mii de euro, sau care câștigă peste 10.000 de dolari pe lună.

Acest site este accesibil și în România, poate fi accesat de orice utilizator de Internet, de pe calculator sau de pe smartphone. Are trafic de calitate, utilizatorii sunt în general din SUA.

La astfel de site-uri există câteva aspecte care trebuie cunoscute, mai ales de modelele interesate de job. Există așa numiții utilizatori freeloaders care pot vedea modelele fără să plătească. Prin opțiunea Take a Peak un utilizator poate intra în anumite sesiuni private fără acordul modelelor.

La unele platforme, utilizatorii pot fi compensați financiar dacă apar anumite întreruperi tehnice. Platforma Streamate oferă protecție împotriva hargeback-urilor, astfel suma de bani care a plătit-o un user îi va fi restituită dacă apar anumite probleme din varii motive. Acest site Streamate poate fi accesat din România și de bărbați, doar pentru a se angaja ca model.

Platformele Premium au în general trafic mare, de calitate, iar plata se face PPM, plătești pe minut. Modelele fac show-uri care pot fi văzute doar de utilizatorii care plătesc pentru asta. Prin urmare aceste platforme sunt mai sigure pentru modele, pentru că ele vor primi bani de la userii care le văd.

În cazul platformelor Freemium se poate spune că lucrurile sunt mai complicate și mai puțin sigure cu privire la plată. Aici se pune accent pe nuditate și mai puțin pe calitate. Pentru modele apar anumite dezavantaje, ele pot fi privite de sute de persoane din care să plătească doar 10% dintre ele. Prin urmare, modelele fac show dar au venituri mai mici, care provin doar de la membrii care plătesc.

Persoanele care caută astfel de joburi cu contract de muncă la un studio Galaţi, pot câștiga bani mulți și astfel își pot mări semnificativ veniturile. Pentru a avea succes în această activitate trebuie ținut cont de anumite aspecte: plata pe minut, timpul care se petrece online, aspectul fizic impecabil, creativitate, conexiune bună la Internet, folosirea unui calculator cât mai performant care să proceseze bine datele video, decor, program, atitudine, vestimentație provocatoare și altele. Cu cât modelul produce o impresie mai bună , cu atât are șanse de a câștiga mai mulți bani.

Te-ar mai putea interesa și
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate (SF) şi a Proiectelor pentru Autorizarea......
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă nicăieri
Biden a promulgat legea care impune vânzarea TikTok către un investitor american. Șeful aplicației anunță că nu pleacă ...
Președintele american Joe Biden a promulgat astăzi legislația privind acordarea de ajutoare către Ucraina, Israel și ...