Liviu Dragnea: Organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale

Partidul Social Democrat va organiza, luna viitoare, un miting de amploare în Bucureşti, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al partidului.
Economica.net - lun, 16 apr. 2018, 13:58
Liviu Dragnea: Organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale

Potrivit liderului PSD, prin acest miting, social-democraţii vor să îşi manifeste susţinerea faţă de familia tradiţională.

Mitingul va avea loc la Bucureşti şi va fi, potrivit lui Liviu Dragnea, ‘unul foarte mare, fără a fi precizată însă şi locaţia.

‘Cea mai importantă decizie este cea legată de propunerea pe care am făcut-o colegilor mei să organizăm un miting mare al PSD pentru susţinerea familiei tradiţionale. Vreau să organizăm acest miting şi am luat şi astăzi decizia asta, pentru a nu mai exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă există un număr aproximativ de participanţi, în condiţiile în care s-a vehiculat cifra de un milion de oameni care trebuiau să vină la Bucureşti, Dragnea a spus: ‘Va fi un miting mare. Foarte mare!’.

‘Suntem pe ultima sută de metri de a adopta în Senat modificările la Constituţie. Vedem ce face preşedintele, dar, dacă Senatul adoptă propunerile de modificare pentru Constituţie, cred că nu o să ne mai oprească nimeni. (…) Nu putem să facem un miting cu foarte multe subiecte’, a adăugat el.

Şi Dumitru Buzatu, liderul organizaţiei PSD Vaslui, a confirmat organizarea unui asemenea miting.

‘A fost o discuţie pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-şi mobilizeze forţele şi vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susţinerea familiei şi omagierea Centenarului, aşa cum s-a discutat. Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiţiei. Este o activitate a Parlamentului’, a spus Buzatu.

El a precizat că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai. ‘Va fi un miting de amploare. Data – în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acţiunea la nivelul judeţelor”, a mai spus Buzatu.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...