1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Finanţe şi bănci

Liviu Rogojinaru: Programul prin care se acordă 2.000 de euro microîntreprinderilor ar putea să fie lansat luni de la ora 10.00

Programul prin care vor fi acordaţi 2.000 de euro firmelor ar putea incepe luni, la ora 10:00, a declarat, joi, secretarul de stat din Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri Liviu Rogojinaru, relatează Agerpres.

08 oct, 2020 | Agerpres

"Pot să vă spun că primul program, acela de 2.000 de euro (...) luni la ora 10:00 se deschide către public, să înceapă oamenii să îl acceseze. Al doilea program probabil că săptămâna cealaltă tot aşa, pe 19 octombrie, iar al treilea program mai durează trei săptămâni nu că nu vrem să-l deschidem, dar ţine strict de posibilitate tehnică. STS-ul, căruia vreau să-i mulţumesc pe această cale, munceşte 16 ore pe zi, fără sâmbătă, fără duminică, dar tot mai au nevoie de 2-3 săptâmâni până să-l definitiveze", a spus Rogojinaru, la "Banking Forum Online", organizat de publicaţia Financial Intelligence.

El a afirmat că, pe lângă programele de finanţare, este nevoie de digitalizare din ambele sensuri, respectiv digitalizarea societăţilor comerciale, dar şi a administraţiei. Pentru a realiza acest obiectiv, Rogojinaru a menţionat că o soluţie constă în oferirea de vouchere societăţilor comerciale, pentru a plăti serviciile unor firme specializate.

"Încercăm, dar este infinit de greu, poate reuşim totuşi să dăm drumul tot anul ăsta, dar la sfârşitul anului, şi la Star-Tech Innovation. Încercăm. Nu suntem siguri. Avem mari dubii de faptul că vom avea capacitatea tehnică să realizăm acest lucru", a precizat secretarul de stat.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO