1EUR = 4.7601 RON | Bucureşti 24 º

Imobiliare

Locuințele medii și premium domină târgul imobiliar Imobiliarii

Cea mai mare parte din oferta rezidentială de la târgul Imobiliarium, ediția de primăvară, este reprezentată de proprietăți middle superior și premium. Dezvoltatorii de proiecte medium vin cu oferte speciale pe perioada târgului: prețuri promoționale cu reduceri ce ajung la 20%, obiecte de mobilier oferite cadou sau locuri de parcare, biciclete gratis pentru proiectele green, în timp ce proiectele premium se axează pe ridicarea standardelor de confort și proximitate – locații ultracentrale, cât mai apropiate de parcuri.


17 mai, 2019 | | ECONOMICA.net

Cum din 2020 normele Uniunii Europene impun ca noile dezvoltări imobiliare, inclusiv cele de tip rezidențial, să fie eficiente energetic și să producă energie verde, în localitățile din jurul Capitalei, în special cele din zona de nord, apar dezvoltări imobiliare green.

De exemplu, dezvoltatorul Ecovillas construiește primul proiect imobiliar de apartamente 100% ecofriendly, Loft Green Apartments, un complex de 154 de apartamente localizat în Mogoșoaia, ansamblu de apartamente la standard de casă pasivă ce integrează cele mai performante sisteme pentru producerea energiei termice cu ajutorul pompelor geotermice/geotermale de căldură și a unui sistem de ventilație inteligent care aduce aer curat 24/24 în locuință.

Noile tehnologii ajută la reducerea substanțială a costurilor lunare pentru încălzire, plata lunară pentru încălzire în timpul iernii la trei camere fiind în jur de 70 de lei. Prețul unei garsoniere green pornește de la 43.000 de euro+TVA, iar primul bloc cu 44 de apartamente va fi gata  vara aceasta.

Un alt proiect mai special e Toscana Residence, amplasat în nordul Bucureștiul și primul complex rezidențial afiliat unui club de golf din România. Ansamblul e situat chiar în orașul Otopeni si este cel mai mare proiect rezidențial din zonă. Prețul unui apartament in Toscana pornește de la 51.900 euro+TVA, ajungând  la 96.100 euro +TVA și vine, în perioada târgului, cu mobilă de bucătărie cadou.

De asemenea, Eden Lake, un nou proiect ce se lansează la târgul Imobiliarium, este situat în zona Pipera, pe malul lacului Săulei. Acesta oferă facilități all-inclusive, de tip resort, dar vine și cu soluții pentru eficientizarea costurilor de întreținere. Prețul unui apartament de două camere pornește de la 95.000 de euro+TVA și ajunge la 420.000 euro, pentru un apartament de 4 camere cu toate facilitățile incluse.

 Segmentul de locuințe ultra-premium, în creștere

Dacă în anii trecuți locuințele premium erau foarte puține, numărul acestora a crescut în ultimii doi ani. Consultanții de la Imoteca au patru noi proiecte în portofoliu, Rabat, Herăstrău, Kiseleff și Moliere.

Proiectele vor fi disponibile în a doua jumătate a anului, pentru vânzare sau pentru închiriere, în funcție de specificul fiecăruia. Imobilele, gândite și dezvoltate pe principii de calitate și pe baza unui concept exclusivist vor îngloba spații verzi, zone pentru facilități, servicii integrate, elemente de peisagistică moderne, elemente de design interior și exterior contemporan și sunt proiectate să ofere o experiență de locuire pentru cele mai rafinate așteptări.

Și Aviației Apartments, proiect dezvoltat de Gran Via Real Estate, a început predările fazelor 1 și 2. Proiectul dispune de elemente eco-friendly, zone pentru depozitare biciclete, spații pentru mașinile electrice, spații verzi și de apartamente moderne cu elemente de finisaje contemporane. 

Ediția de primavara Imobiliarium începe astăzi, 17 mai 2019, în zona centrului comercial Băneasa.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO