Oferte de muncă: Nemţii angajează români, în industria hotelieră, prin reţeaua EURES

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti dispune, prin intermediul reţelei europene a locurilor de muncă EURES, de 69 de posturi pentru lucrători calificaţi în domeniul hotelier - gastronomic, care doresc să muncească sezonier, între şase luni şi un an, în Germania, cu un salariu brut între 1.400 şi 2.200 de euro, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai instituţiei.
Economica.net - mar, 08 iul. 2014, 10:50
Oferte de muncă: Nemţii angajează români, în industria hotelieră, prin reţeaua EURES

Agenţia va organiza o selecţie la Braşov, în zilele de 27 şi 28 august, în care Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn, împreună cu Marriott Hotel Frankfurt, vor alege candidaţii pentru meseriile de bucătar (18 posturi), ospătar/personal servire clienţi (15 posturi), recepţioner (15 posturi), ajutor în industria gastronomiei de sistem – McDonald’s şi Burger King (15 posturi) şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet (6 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de bucătar, ospătar şi ajutor în industria gastronomiei de sistem sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţa în domeniu şi cunoştinţe bune sau foarte bune de limba germană (nivel A2- B1 /B2).

Pentru posturile de recepţioner şi manager restaurant/personal serviciu organizare banchet, angajatorii germani solicită persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C1 – C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experienţa în domeniu.

Angajarea se face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de angajator, începând cu luna septembrie 2014.

Salariul lunar este de 1.400 – 2.200 euro brut, în funcţie de tarifele în domeniu şi de zona în care se va desfăşura activitatea. Timpul de lucru este de 40 ore pe săptămână şi se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale.

Cazarea poate fi asigurată de angajator gratuit sau contra-cost (270 euro/ lună), iar întreţinerea poate fi gratuită, negociabilă sau pe cont propriu.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Un nou focar de gripă aviară a apărut în nordul Italiei
Un nou focar de gripă aviară a apărut în nordul Italiei
Italia a raportat un focar de gripă aviară înalt patogenă H5N8 într-o fermă comercială de curcani pentru îngrăşat, ...
CNSU a actualizat lista statelor și teritoriilor în funcție de riscul epidemiologic. Belgia, Austria și Grecia au intrat în zona roșie
CNSU a actualizat lista statelor și teritoriilor în funcție de riscul epidemiologic. Belgia, Austria și Grecia au intrat ...
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, printr-o hotărâre, actualizarea listei ţărilor în ...
Julius Meinl renunță la celebrul său logo, care este considerat ca fiind rasist
Julius Meinl renunță la celebrul său logo, care este considerat ca fiind rasist
Julius Meinl, celebra companie furnizoare de cafea şi ceai premium cu sediul central în capitala austriacă, a anunţat ...