Locuri de muncă pentru români pe alte continente. Salarii de până la 10.000 de dolari

Ţi-ar plăcea să schimbi peisajul şi să munceşti pe bani mai mulţi pe alt continent? ECONOMICA.NET îţi prezintă câteva locuri de muncă în ţări la care nu te-ai fi gândit.
Economica.net - joi, 11 oct. 2012, 21:08
Locuri de muncă pentru români pe alte continente. Salarii de până la 10.000 de dolari

Irak. Se caută 20 de ingineri în domeniul petrolier, cu normă întreagă, care să aibă experienţă de 10-15 ani în domeniu. Toţi candidaţii trebuie să ştie limba engleză. Se lucrează prin rotaţie: şase săptămâni, apoi trei săptămâni liber. Salariu: 8.000 – 10.000 de dolari. Pentru detalii, click aici.

Tot pentru Irak, pentru oraşul Basra, se caută zece tehnicieni mecanici. Jobul presupune desfăşurarea activităţii în mod rotaţional cu un pachet salarial foarte atractiv, plus beneficii în funcţie de performanţe.
Candidatul ideal trebuie să ştie să dezasambleze şi să îndepărteze turbinele de gaz Ruston TA 1750 şi reamplasarea acestora în alte locaţii, să aibă experienţă în lucrul cu echipamente mecanice, precum turbine de gaz rotative Typhoon, Tempest, Cyclone şi Tornado. Pentru mai multe detalii, click aici. 

Emiratele Arabe Unite – Se caută un specialist în dermatologie şi cosmetologie la o clinică privată din Abu Dhabi sau Doha (Quatar), cu normă întreagă. Candidatul ideal trebuie să deţină o diplomă în domeniul medical, să aibă experienă în folosirea laserului, diplomă în domeniul dermatologic, să stie limba engleză, contract valabil pentru doi ani, plus 30 de zile de concediu plătit. În plus, există posibilitatea de a-şi muta familia. Compania care angajează oferă şi bilete de avion pentru familie. Salariu: 5.000 de dolari/lună. Beneficii: cazare, transport, asigurare. Pentru mai multe detalii, click aici.

Afganistan – Se caută ospătăriţă cu normă întreagă la o bază militară pentru o perioadă de un an. Candidatul ideal trebuie să cunoască bine limba engleză, să aibă experienţă în domeniu. Salariu: 2.000 de dolari/lună. Beneficii: cazare, masă transport, asigurare. Click aici dacă vrei să aplici.

Afganistan – Kandahar. Se caută tehnician scanări subterane cu normă întreagă. Candidatul ideal trebuie să aibă experienţă în scanare, să cunoacă sistemele electrice HV/LV, să aibă exerienţă de cel puţin trei ani în domeniu, să cunoască terminologia NATO, ICAO şi ISO. Salariu: 1.800 – 1.850 lire sterline. Beneficii: cazare, masă, transport, asigurare. Pentru mai multe detalii click aici.

Tot pentru acest oraş se mai caută şi design engineer, iar salariul oferit este de 3.000 de lire sterline. Pentru detalii, click aici.

Arabia Saudită. Se caută 20 de fizioterapeuţi  cu normă întreagă, pentru un centru de reabilitare, unde se tratează femei şi copii. Candidatul ideal trebuie să aibă o prezenţă respectabilă şi o conduită ireproşabilă, diplomă de licenţă kinetoterapeut şi cel puţin doi ani de experienţă. Perioada contractuală este de doi ani, cu posibilitate de prelungire. Salariu: 2.000 de dolari/lună. Beneficii: cazare, asigurare, concediu de 30 de zile plătit anual, alocaţie pentru masă. Programul de lucru este de şase zile pe săptămână, opt ore pe zi. Pentru cei care doresc să aplice, click aici.

Se mai caută 15 asistente medicale cu normă întreagă. Salariu: 1.500 – 3.000 dolari/lună. Beneficii: cazare, masă, transport, asigurare. Pentru detalii, click aici.

O companie de construcţii caută doi arhitecţi. Aceştia trebuie să aibă cel puţin opt ani de experienţă în domeniu, să fie fluent în limba engleză. Interviul va avea loc la Bucureşti. Salariu: 3.000 dolari/lună. Beneficii: cazare, transport, asigurare. Dacă eşti interesat, click aici.

O companie petrolieră caută 20 de ingineri în acest domeniu. Candidaţii trebuie să cunoască limba engleză, să deţină diplomă şi să fie dispus să muncească cel puţin un an. Salariul nu este făcut public, dar este negociabil. Pentru mai multe detalii, click aici.

Canada – Calgary, Alberta. Se caută patru munciutori în construcţii. Cerinţele sunt: experienţă de cel puţin trei ani pe cartea de muncă ca zidar tencuitor ori termoizolaţii placări polistiren, ori zugravi cu îndemânare la gleturi din var ori ipsos, vârsta maximă 45 ani, cazier juridic curat, este de preferat să deţină carnet de conducere, să cunoască limba engleză la nivel conversaţional mediu, să fie sănătos şi să nu fi fost operat de spate, hernie de disc. Perioada contractului este de doi ani cu posibilitate de prelungire. Salariu: între 16 şi 20 de  euro/oră, 44 de ore pe săptămână. Pentru detalii, click aici.

Dubai – Se caută zece asistente pentru o clinică privată. Salariu: 1.500 – 1.700 dolari. Beneficii: cazare, transport, asigurare. Pentru detalii, click aici.

Kuweit. Se caută cinci persoane pentru poziţia de field service manager în domeniul petrolier. Salariul este negociabil. Pentru detalii, click aici.

Libia – Tripoli. Se caută cinci persoane pentru următoarele poziţii: civil project engineer, project electrical engineer, project instrument engineer, project mechanical engineer. Selecţia se face pe bază de interviu. Nivelul salarial  nu este specificat. Pentru detalii, click aici

Mai multe locuri de muncă sunt disponibile pentru Qatar, de la specialişti în turism şi SPA, până la personal de curătenie, farmacist, chef sau recepţionist. Salariile ajung până la 1.500 de dolari. Pentru mai multe detalii, click aici.

Pentru SUA sunt disponibile mai multe locuri de muncă în domenii precum agricultură, turism, marketing. Pentru mai multe detalii, click aici.

 

Te-ar mai putea interesa și
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Galeria lui Ion Țiriac s-a îmbogățit cu un Mercedes-AMG ONE de 1.063 CP
Țiriac Collection a integrat oficial în galeria sa de vehicule un spectaculos model Mercedes-AMG ONE, marcând astfel un moment de referință în istoria colecției de automobile. ...
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Au început lucrările de construcție la Spitalul Regional de Urgenţe din Iași (Video)
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, s-a aflat vineri, la Iaşi, pentru a lua parte la începerea primelor lucrări ...
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, pentru cumpărarea unui parc eolian
Vista Bank a acordat un împrumut de 13,9 milioane de euro companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group, ...
Vista Bank a acordat companiei Alive Wind Power One, parte a Grupului Premier Energy PLC, un credit de investiții în sumă ...
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 de miliarde de dolari
Geely a vândut acțiuni Volvo AB în valoare de 1,32 de miliarde de dolari
Acţiunile producătorului suedez de camioane Volvo AB au scăzut vineri cu 5,9%, după ce grupul chinez Geely şi-a vândut ...