Loteria bonurilor fiscale: O nouă extragere va fi organizată până la finalul acestei luni – maximum 100 de câştigători

Ministerul Finanţelor Publice va organiza, până la finalul acestei luni, a doua loterie a bonurilor fiscale, însă cu un regulament modificat, astfel încât să fie maximum 100 de câştigători, a declarat, marţi seara, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, la televiziunea publică.
Economica.net - mie, 24 iun. 2015, 03:56
Loteria bonurilor fiscale: O nouă extragere va fi organizată până la finalul acestei luni - maximum 100 de câştigători

‘Vom avea o extragere până la finalul lunii pe noul mecanism care se regăseşte în legea promulgată astăzi (marţi – n. r.) de preşedintele României, cu maxim 100 de câştigători’, a spus Teodorovici.

Potrivit acestuia, în cazul în care, după extragere, vor fi mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, se va organiza o altă extragere dintre acestea şi se vor alege doar 100. Premiul se va împărţi între cei 100 de câştigători,
scrie Agerpres.

‘Dacă vor fi mai puţin de 100 de bonuri câştigătoare, la acestea se va împărţi premiul’, a precizat ministrul Finanţelor.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, marţi, legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 10/2015 pentru organizarea Loteriei bonurilor fiscale, care prevede că se pot acorda maximum 100 de premii.

Actul normativ prevede că, la extragerea bonurilor fiscale, se va acorda un număr de maximum 100 de premii. Unitatea teritorială a administraţiei fiscale unde a fost depus în original bonul fiscal câştigător va elibera titularului bonului o copie pe care este scris că este conform cu originalul şi conţine un număr unic de înregistrare atribuit automat printr-o aplicaţie informatică la nivel naţional.

O listă cu bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice şi pe cel al Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale prin care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare.

În situaţiile în care, ulterior efectuării unei extrageri se constată erori de natură tehnică în desfăşurarea acesteia, care nu vizează caracterul său aleator, se va considera că extragerea a fost efectuată corect, iar premiile se vor acorda câştigătorilor în urma extragerii şi după desfăşurarea procedurilor.

La prima extragere, din luna aprilie, au fost depuse 18.215 cereri de revendicare a premiului de un milion de lei, câştigul fiind de 54,9 lei pentru fiecare bon dacă toate ar fi validate.

Te-ar mai putea interesa și
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
Mazda CX-80, noul SUV cu șapte locuri al mărcii japoneze, va putea fi comandat din mai FOTO
După lansarea CX-60, noua Mazda CX-80 este al doilea model pentru piața din Europa din grupul „Large Product" al companiei. Este cea mai spațioasă mașină din gama europeană Mazda și va......
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase pasaje pietonale în Ilfov
Două companii românești au câștigat contractele de realizare a studiilor de fezabilitate pentru construirea a șase ...
Companiile TQM Management S.R.L. şi Like Consulting S.R.L. au fost desemnate câştigătoare ale licitaţiilor pentru elaborarea ...
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Magistrala 6 de metrou: A început execuția pereților mulați la viitoarele stații Expoziției și Aeroport Băneasa
Metrorex a prezentat miercuri imagini cu execuția primelor segmente de pereți mulați la Magistrala 6, realizate la viitoarele ...
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
”Portretul domnişoarei Lieser”, de Gustav Klimt, a fost vândut la licitație pentru 30 de milioane de euro
''Portretul domnişoarei Lieser'', de Gustav Klimt, tablou rămas neterminat din cauza morţii artistului austriac, a fost ...