1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

Finanţe şi bănci

Loteria fiscală - care sunt bonurile câştigătoare la extragerea din 22 noiembrie 2015

Bonurile câştigătoare la extragerea din 22 noiembrie 2015 sunt cele emise în ziua de 11 octombrie, cu valoarea 772 de lei.

22 noi, 2015 | Agerpres

La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 octombrie 2015. Din fondul de premiere pentru extragerea lunară, de un milion de lei, vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Astfel, duminică, 22 noiembrie, a fost organizată prima etapă de selecţie, care a constat în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. În cazul în care nu există câştigători, fondul de premiere va fi reportat.

Pe 27 decembrie 2015, va avea loc o extragere ocazională, organizată suplimentar.

Ministerul Finanţelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015.

Extragerile se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO