1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

LSG Group a vândut clădirea de birouri Hagi Ghiță cu 2,8 milioane de euro

LSG Group a vândut clădirea de birouri Hagi Ghiță către o companie multinațională care activează în domeniul producției agricole industrializate. Tranzacția e evașuată la 2,8 milioane de euro. Crosspoint Real Estate a fost unic consultant în tranzacția în valoare de 2.8 milioane de euro.

18 iul, 2019 | | ECONOMICA.net

Clădirea este situată pe strada Hagi Ghiță 89-91, foarte aproape de Piața Victoriei și oferă 1.500 mp de spații de birouri, repartizate pe 5 etaje supraterane, cu o suprafață pe etaj de 200-300 mp.

Clădirea a fost livrată în 2013, ocupată integral de proprietar, și a fost inițial construită de LSG Group, companie specializată în tehnologii integrate de construcție, ca sediu central și showroom, pentru a-și prezenta competența în materie de inginerie și infrastructură.

Datorită unor tehnologii inovatoare de producție și economisire a energiei - cum ar fi panouri solare pentru producerea apei calde menajere, recuperator de căldură rotativ la sistemul de ventilații, montarea  pe acoperișul clădirii a unor panouri fotovoltaice pentru producerea energiei electrice necesare funcționarii clădirii, generator de rezervă pentru sistemele de securitate incluzând zona birourilor, HVAC și iluminatul coordonate printr-un sistem unic de management al clădirii, fără prezența întrerupătoarelor și a termostatelor în fiecare încăpere, clădirea este considerată prima clădire cu adevărat "inteligentă" din România.

„Grupul multinațional a planificat inițial să închirieze un spațiu de birouri pentru consolidarea operațiunilor lor. Crosspoint Real Estate a oferit o soluție alternativă de cumpărare, care avea mai mult sens versus varianta închirierii, o clădire care să satisfacă cerințele angajaților în ceea ce privește accesul, calitatea clădirii și echilibrul între viața profesională și cea personală" spune Simona Urse, Associate Director și Cosmin Smighelschi, Senior Account Manager din cadrul departamentului de birouri al Crosspoint Real Estate..

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO