1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 37 º

News

Lucian Anghel a primit un nou mandat de preşedinte al CA al Bursei de Valori Bucureşti

Preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Lucian Anghel, a primit un nou mandat, de patru ani, în fruntea CA. Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor BVB întrunită luni, 14 decembrie 2015, a ales noii membri ai Consiliului de Administraţie şi preşedintele CA, a anunţat BVB într-un comunicat remis AGERPRES.

14 dec, 2015 | Agerpres

Noii membri ai Consiliului de Administraţie sunt Lucian Anghel, Valerian Ionescu, Gabriel Marica, Cristian Micu, Octavian Molnar, Otto Naegeli, Robert Cosmin Robert Pană, Dan-Viorel Paul şi Radu Toia.

'Bursa de Valori Bucureşti îşi exprimă scuze tuturor persoanelor care au participat la locul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, precum şi tuturor observatorilor, mass media şi tuturor persoanelor interesate, pentru întârzierile semnificative în numărătoarea voturilor exprimate în cadrul AGA - cauzate de o eroare critică în soft-ul IT, dedicat servirii acestui proces, care a determinat decizia de a modifica mecanismul de calcul al voturilor', se arată în comunicat.

BVB administrează pieţe de acţiuni, obligaţiuni şi alte instrumente financiare, prin platforme reglementate sau sisteme alternative, şi furnizează o gamă variata de servicii participanţilor la pieţele financiare. Bursa de Valori Bucuresti este o companie listată pe propria piaţă din 2010.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO