1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Lucrările la Pasajul Piaţa Sudului, în etapa finală. Traficul în zonă va fi deviat din 1 iunie

Primăria Capitalei anunţă că realizarea lucrărilor la Pasajul de la Piaţa Sudului intră în etapa finală, iar traficul în zonă va fi deviat, începând cu 1 iunie, anunţă Agerpres.

30 mai, 2016 | Agerpres

'Dinamica de realizare a obiectivului de investiţii a cunoscut o accelerare accentuată începând cu a doua jumătate a lunii martie (debutul sezonului meteorologic în construcţii în anul 2016), proiectul ajungând la 1 iunie 2016 la 80% grad de realizare, faţă de 21% la începutul lunii decembrie 2015', se arată într-un comunicat transmis de municipalitate.

De asemenea, de la 1 iunie, pe Calea Văcăreşti, traficul dinspre strada Mărţişor spre Şos. Olteniţei va fi deviat pe noua bretea cu câte două benzi de circulaţie. Pe Calea Văcăreşti, traficul dinspre Şos. Olteniţei spre Mihai Bravu va fi deviat pe noua bretea cu câte două benzi de circulaţie. Pe Şos. Olteniţei se va modifica forma geometrică a intersecţiei, cu două benzi de circulaţie pe sens, iar traficul va fi deviat pe primul planşeu al pasajului rutier. Pe strada Niţu Vasile traficul va fi deviat pe bretelele noi ale pasajului, precizează PMB.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO