Mașini care ar putea apărea până în 2023 pe o piață auto marcată de pandemia de coronavirus

Înainte de apariția coronavirusului, care a modificat economia globală, producătorii auto pregătiseră câteva modele care ar fi urmat să apară pe piață în intervalul 2021-2025, care chiar și în epoca livrărilor de a doua zi sau a auto-checkout-ului, meritau așteptarea. Acum, nu e exclus ca unele dintre modelele auto de mai jos să nu mai vadă niciodată asfaltul, altele, în special, cele electrice, au șanse mari să apară, poate un pic modificate, dar vor fi pe piață.
Economica.net - sâm, 26 dec. 2020, 19:13
Mașini care ar putea apărea până în 2023 pe o piață auto marcată de pandemia de coronavirus

Cert e că mașinile văzute aici nu vor ajunge la loturile dealerilor de oriunde, pnetru un interval de la câteva luni la câțiva ani. Altele nu vor ajunge pe liniile de asamblare, iar altele nici nu au ieșit încă din studioul de design.

Prima „victimă„ a pandemiei este ultima ediție a Alfa Romeo Tonale, o mașină care arată extraordinar și primul hibrid al italienilor. Mare lucru nu se știe despre ea, dar ar fi programată să iasă la vânzare în 2021. 

O altă mașină cu soartă incertă e Aston Martin Vanquish, care e programat să iasă pe străzi în 2023. Următorul Vanquish al Aston Martin va fi un supercar cu motor mediu care vizează concurenți precum Ferrari F8 Tributo, înlocuitorul Huracán al lui Lamborghini și McLaren 720S și 765LT. Anticipat de un concept car la Salonul Auto de la Geneva din 2019, Vanquish ar trebui să aibă un preț de peste 300.000 de dolari.

Citește și: Estimările de scădere ale imobiliarelor fac băncile să micşoreze cu 15-20% veniturile din chirii și dividende luate în calcul pentru credite

Linia electrică e-tron a lui Audi crește pentru 2021, cu modelul e-tron GT, care se alătură crossover-ului e-tron de astăzi, iar ținta sa e să concureze Tesla S. Audi speră că va oferi mai mult de 400 de kilometri de autonomie și aproape 600 de cai putere dintr-o pereche de motoare electrice. Sub exteriorul futurist se ascunde aceeași arhitectură J1 dezvoltată de Porsche, tot din grupul Volkswagen, pentru modelul său Taycan EV.

BMW lucrează la un follow up pentru i8 halo plug-in-hybrid, care nu prea s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Previzualizat de conceptul BMW Vision M Next 2019, acest înlocuitor încă fără nume ar trebui să pună un accent mai mare pe performanță decât predecesorul său. 

Citește și: E bătaie pe energia scoasă acum la vânzare pentru a fi consumată anul viitor. Prețurile cresc

Ferrari pregătește pentru 2022 primul său SUV, iar pentru un brand care și-a construit reputația pe curse, acest nou proiect este un punct de plecare. Creația italienilor apare sub de numele Purosangue și se va confrunta cu SUV-uri precum Bentley Bentayga, Lamborghini Urus și Rolls-Royce Cullinan – dacă nu în performanță, la cel puțin la preț.

În fine, Mazda lucrează la noua variantă a sedanului 6, și indică faptul că motorul va avea 6 cilindri în linie. Există posibilitatea ca noua mașină cu tracțiune integrală și variante pe benzină, motorină și Skyactiv X (hibrid) să fie disponibilă după 2022.

Sursa foto

Te-ar mai putea interesa și
Uniunea Europeană a blocat exportul a 250.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca din Italia spre Australia
Uniunea Europeană a blocat exportul a 250.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 AstraZeneca din Italia spre Australia
Uniunea Europeană s-a folosit pentru prima dată de interdicţia de export de vaccinuri împotriva COVID-19 pentru a opri transferul din Italia spre Australia a 250.000 de doze de ser de la...
Aproape un miliard de tone de alimente au fost risipite în 2019 – Raport ONU
Aproape un miliard de tone de alimente au fost risipite în 2019 – Raport ONU
O cantitate estimată la 931 milioane de tone de alimente sau 17% din totalul alimentelor puse la dispoziţia consumatorilor ...
Bucureştenii se implică în digitalizarea Capitalei
Bucureştenii se implică în digitalizarea Capitalei
Un număr din ce în ce mai mare de bucureșteni folosesc AmParcat, cea mai rapidă, civilizată și ușoară metodă ...
Ministerul Finanțelor a împrumutat 461,2 milioane de lei de la băncile comerciale
Ministerul Finanțelor a împrumutat 461,2 milioane de lei de la băncile comerciale
Ministerul Finanţelor (MF) a împrumutat, joi, 461,2 milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de obligaţiuni de ...