1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

News

MAE: Atenţionare de călătorie Germania - grevă a Asociaţiei însoţitorilor de zbor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Federale Germania că Asociaţia însoţitorilor de zbor UFO a anunţat grevă vineri, în intervalul orar 14,00 - 23,00, pentru zborurile de pe aeroporturile Frankfurt şi Dusseldorf,.

06 noi, 2015 | Agerpres

Potrivit unui comunicat al MAE transmis vineri, AGERPRES, zborurile de la şi către Munchen nu sunt afectate.

Cursele care sunt efectuate de companiile Lufthansa CityLine, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Swiss şi Brussels Airlines nu sunt afectate de grevă şi se derulează de la şi către Frankfurt şi Dusseldorf, conform programului.

Compania aeriană Lufthansa încearcă să limiteze, cât mai mult posibil, efectele grevei şi să informeze din timp pasagerii cu privire la eventuale modificări ale programului zborurilor şi se recomandă ca pasagerii companiei să verifice starea zborurilor pe site-ul www.lufthansa.com.

Din cauza grevei, vor fi anulate 10% din totalul curselor grupului Lufthansa, astfel că, din cele 3.000 de zboruri, sunt anulate 290 de curse, dintre care 23 intercontinentale, cu destinaţia la şi de la Frankfurt şi Dusseldorf.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă' (disponibilă gratuit în 'App Store' şi 'Google Play'), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO