1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

News

MAE: Atenţionare de călătorie în Olanda

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Ţărilor de Jos cu privire la emiterea de către Institutul Regal olandez de Meteorologie a unui cod galben de vânt puternic şi furtună pentru ziua de vineri.

21 sep, 2018 | Agerpres

În prima jumătate a zilei şi a după-amiezii sunt posibile rafale puternice de vânt de 80 - 85 km/oră pe întreg teritoriul ţării, cu excepţia Provinciei Limburg, se arată într-un comunicat al MAE, transmis AGERPRES. În zona Mării Wadden, rafalele puternice de vânt, de până la 95 km/oră, pot continua până în cursul serii.

Compania de zbor KLM a anunţat anularea a aproximativ 100 de zboruri, spre şi dinspre destinaţii europene, iar Aeroportul Schiphol din Amsterdam avertizează că, din cauza vântului puternic, multe zboruri pot fi operate cu întârzieri sau pot fi anulate. De asemenea, pentru informaţii actualizate, serviciul aeroportuar Schiphol recomandă călătorilor să verifice site-ul sau aplicaţia www.schiphol.nl/en/ ori să contacteze compania care asigură zborul.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO