1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

News

MAE: Grevă anunţată de Asociaţia piloţilor germani

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Germaniei despre faptul că Asociaţia piloţilor germani a anunţat organizarea unei greve pentru transportul continental de luni, ora 13,00, până marţi, la miezul nopţii.

20 oct, 2014 | Agerpres

Este vorba despre o grevă la nivelul întregului teritoriu federal pentru toate zborurile Lufthansa cu avioane tip Airbus 320, Boeing 737 şi Embraer. Pe perioada grevei ar putea fi influenţate şi zborurile Lufthansa pe rute scurte şi medii, se arată într-un comunicat de presă transmis luni Agerpres de MAE.

Marţi, greva va fi extinsă şi la nivelul transportului intercontinental. Zborurile companiilor Austrian Airlines, Brussels Airlines, Germanwings, SWISS şi Air Dolomiţi (operate de OS, SN, 4U, LX, EN) nu sunt influenţate de grevă şi se vor efectua conform planului de zbor, arată sursa citată.

În perioada precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să ia în calcul posibilitatea de a petrece un timp mai îndelungat în aeroport.

MAE recomandă cetăţenilor români să urmărească evoluţia situaţiei pe pagina oficială de internet a companiei, www.lufthansa.com, pentru a se informa cu privire la eventualele modificări, precum şi să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica 'Sfaturi, alerte de călătorie' (www.mae.ro/travel-alerts) pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO