Magazinele Altex și Media Galaxy organizează o tragere la sorți pentru vânzarea consolei PlayStation 5

Compania Altex a anunțat joi prin intermediul unui comunicat că va organiza o tragere la sorți prin intermediul căreia vor fi selectate dintre doritori persoanele care vor achiziționa un PlayStation 5. Procesul de vânzare a noii console Sony prin tragere la sorți asigură astfel clienților șanse egale, în limita stocului existent, se specifică în comunicatul companiei. 
Economica.net - joi, 19 nov. 2020, 18:58
Magazinele Altex și Media Galaxy organizează o tragere la sorți pentru vânzarea consolei PlayStation 5

Pentru aputea participa la această tragere la sorți, clienții trebuie să intre pe altex.ro sau mediagalaxy.ro și să aleagă opțiunea de comandă cu plată integrală în perioada 19 – 24 noiembrie. Câștigătorii vor fi anunțați pe 25 noiembrie, iar celor care nu se vor află printre noii posesori ai unui PlayStation 5 li se vor restitui sumele achitate. Regulamentul tragerii la sorți, precum și detaliile legate de plasarea comenzilor pot fi găsite pe site-urile celor două lanțuri de magazine.

„Lansarea PlayStation 5 este unul dintre evenimentele mult așteptate de pasionații de gaming. Pentru că există o cerere extrem de mare în comparație cu stocurile disponibile la nivel național, dorim să dăm celor interesați șanse egale de a avea acces la cel mai dorit produs al momentului”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial, Altex România.

Consola este disponibilă în două versiuni cu design futurist, care asigură experiențe de gaming complet imersive. Consola standard este prevăzută cu unitate de disc Blu-ray Ultra HD, în timp ce a doua versiune a fost gândită fără unitate de disc pentru a suporta doar jocuri în format digital. Ambele modele de consolă sunt dotate cu sisteme audio 3D, dar și cu controllere wireless cu feedback haptic și microfoane incorporate.

Despre Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de activitate, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

 

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Enel extinde rețeaua electrică din București și Giurgiu cu 20 km
Enel extinde rețeaua electrică din București și Giurgiu cu 20 km
E-Distribuţie Muntenia, operatorul de distribuție a energiei electrice parte a grupului Enel, realizează lucrări de extindere ...
1.279 cazuri noi, 86 morţi, în 24 de ore – Coronavirus miercuri, 8.12.2021
1.279 cazuri noi, 86 morţi, în 24 de ore – Coronavirus miercuri, 8.12.2021
Criza Coronavirus miercuri, 8 decembrie 2021 - 1.279 cazuri noi, 86 morţi, în 24 de ore
UPDATE: EuroNCAP dă de pereți cu electricele grupului Renault: Dacia Spring doar o stea, Renault Zoe zero stele – VIDEO
UPDATE: EuroNCAP dă de pereți cu electricele grupului Renault: Dacia Spring doar o stea, Renault Zoe zero stele – ...
Euro NCAP a dat astăzi publicității detalii despre siguranța unor modele apărute recent pe piață. Printre acestea ...