1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

News

Magazinul online KOYOS.ro devine SensoDays.ro

Koyos.ro, unul dintre cele mai magazine online, parte a Grupului ITS, se uneşte cu domeniul SensoDays.ro, preluând numele acestuia. 

26 mai, 2014 | ECONOMICA.net

Contul pe care clienţii îl aveau pe Koyos.ro a fost transferat pe Sensodays.ro, şi disconfortul legat de schimbare va fi înlăturat de faptul ca se vor putea loga cu acelaşi user şi aceeasi parolă, se arată într-un comunicat al companiei. În cazul în care un client a avut cont pe ambele site-uri, va ramane valid contul SensoDays. Fiecare utilizator va regăsi în contul sau istoricul de comenzi. Pentru că vorbim despre aceeaşi companie, este bine de ştiut că toate garanţiile rămân valabile iar voucherele valide pe Koyos.ro se transfera şi ele pe Sensodays.ro.

În prezent, există un serviciu nou, şi anume o perioadă de retur extinsă la 90 zile la unele categorii. În plus, ei vor primi o reducere de 5% pentru orice comandă pe SensoDays.ro, şi îşi pot folosi voucherul inaugural până pe 30 iunie 2014.

„Practic, clienţii noştri vor avea numai beneficii. Acum ei vor găsi în acelaşi loc aproape orice, de la cele mai hot gadgeturi tehnologice, oferte pentru casă şi grădină, până la cosmetice pentru toate genurile. SensoDays este site-ul pe care îţi vei dori să il vizitezi zilnic, pentru orice îţi doreşti.” ne spune Milena Nedelcu, Director Marketing SensoDays.ro.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO