1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Imobiliare

Maghiarii de la Optimum Ventures, controlaţi indirect de Banca Naţională a Ungariei, preiau 61,49% din dezvoltatorul GTC, activ şi în România

Fondul de private equity Optimum Ventures Private Equity Fund, deținut de Optima, controlată de Banca Nationala a Ungariei, preia 61,49% din dezvoltatorul imobiliar Globe Trade Center SA din Polonia, activ și pe piața românească, listat la Bursele din Varsovia si Johannesburg. GTC e deținut de americanii de la Lone Star.

08 apr, 2020 | ECONOMICA.net

GTC deține proprietăți în mai multe țări din regiune, fiind și unul dintre cei mai mari proprietari de birouri din București.

compania s-a concentrat pe capitalele Poloniei, Ungariei, României, Serbiei, Croației și Bulgariei unde are clădiri de birouri și parcuri de retail.

În România, GTC are ca principal activ complexul de birouri City Gate din Piața Presei Libere, cu o valoare de 142 milioane euro și dezvoltă în prezent imobilul office City Rose Park de 50.000 mp.

Compania mai controlează în România, alături de City Gate și City Rose Park, și imobilele office Cascade Office, Premium Point, Premium Plaza, și Europe House.

În trimestrul III al anului trecut, Indotek, o altă companie maghiară, controlată de omul de afaceri Daniel Jelinski a cumpărat cu circa 50 de milioane de euro mallul Promenada Târgu Mureş, de la francezii de la AEW. 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO