MAI cumpără maşini de peste un miliard de lei

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) cumpără prin Direcţia Generală Logistică Integrată autoturisme în valoare de până la 1,24 miliarde de lei (aproximativ 265,14 milioane de euro), potrivit unui anunţ publicat pe site-ul de licitaţii publice.
Lidia Neagu - joi, 10 ian. 2019, 12:41
MAI cumpără maşini de peste un miliard de lei

Licitaţia este impărţită în 14 loturi şi vizează achiţia de vehicule 4×2, 4×4 pe benzină şi motorină, autoturism cu 8+1 locuri, microbuz cu 16+1 locuri, autoutilitare, autovehicul special de ordine publică, autobuz cu 44+1 locuri, autospeciale de transport şi intervenţie.

Toate ofertele pot fi depuse până la 15 februarie, urmând ca evaluarea financiară să fie realizată pe 15 mai. Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate – preţ.

Tipul contractului este acord cadru, iar, în anunțul de licitație, MAI nu precizează numărul de vehicule pe care intenționează să le cumpere.

Potrivit site-ului propriu, Direcţia Generală Logistică „coordonează, îndrumă şi controlează activităţile pe linie de planificare logistică şi investiţională, de administrare a patrimoniului imobiliar, de asigurare tehnică a mijloacelor de mobilitate, a armamentului şi tehnicii speciale, de dezvoltare tehnică, standardizare şi reglementări, intendenţă şi protecţia mediului desfăşurate la nivelul tuturor unităţilor ministerului; asigură suportul logistic pentru unităţile Aparatului Central al ministerului finanţate de ordonatorul principal de credite, precum şi unităţile subordonate acestuia care nu dispun de suport logistic propriu, conform competenţelor”.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Sibiu – Pitești: Constructorul austriac Porr s-a apucat de organizarea de șantier pe secțiunea 4 – API
Autostrada Sibiu – Pitești: Constructorul austriac Porr s-a apucat de organizarea de șantier pe secțiunea 4 – ...
Constructorul austriac Porr a început organizarea de șantier pe secțiunea 4 Tigveni - Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu - Pitești, a anunțat duminică Asociația Pro Infrastructură (API).......
Ce spune Guvernul despre posibilitatea introducerii de taxe noi pentru prosumatori
Ce spune Guvernul despre posibilitatea introducerii de taxe noi pentru prosumatori
După ce Economica a publicat materialul referitor la posibilitatea introducerii de taxe noi pentru prosumatori, așa cum ...
Bulgaria consideră cinică respingerea aderării sale la spaţiul Schengen
Bulgaria consideră cinică respingerea aderării sale la spaţiul Schengen
Preşedintele bulgar Rumen Radev a calificat drept cinic refuzul unor parteneri din UE de a primi ţara sa în spaţiul Schengen, ...
Angajări pe vase de croazieră în 2023: salariile oferite încep de la circa 1.400 euro net
Angajări pe vase de croazieră în 2023: salariile oferite încep de la circa 1.400 euro net
O agenţie de plasare a forţei de muncă recrutează 300 de oameni care vor să lucreze pe nave de croazieră în 2023. ...