1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 7 º

News

MAI cumpără maşini de peste un miliard de lei

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) cumpără prin Direcţia Generală Logistică Integrată autoturisme în valoare de până la 1,24 miliarde de lei (aproximativ 265,14 milioane de euro), potrivit unui anunţ publicat pe site-ul de licitaţii publice.

10 ian, 2019 | | ECONOMICA.net

Licitaţia este impărţită în 14 loturi şi vizează achiţia de vehicule 4x2, 4x4 pe benzină şi motorină, autoturism cu 8+1 locuri, microbuz cu 16+1 locuri, autoutilitare, autovehicul special de ordine publică, autobuz cu 44+1 locuri, autospeciale de transport şi intervenţie.

Toate ofertele pot fi depuse până la 15 februarie, urmând ca evaluarea financiară să fie realizată pe 15 mai. Criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate – preţ.

Tipul contractului este acord cadru, iar, în anunțul de licitație, MAI nu precizează numărul de vehicule pe care intenționează să le cumpere.

Potrivit site-ului propriu, Direcţia Generală Logistică "coordonează, îndrumă şi controlează activităţile pe linie de planificare logistică şi investiţională, de administrare a patrimoniului imobiliar, de asigurare tehnică a mijloacelor de mobilitate, a armamentului şi tehnicii speciale, de dezvoltare tehnică, standardizare şi reglementări, intendenţă şi protecţia mediului desfăşurate la nivelul tuturor unităţilor ministerului; asigură suportul logistic pentru unităţile Aparatului Central al ministerului finanţate de ordonatorul principal de credite, precum şi unităţile subordonate acestuia care nu dispun de suport logistic propriu, conform competenţelor".

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO