1EUR = 4.8026 RON | Bucureşti 12 º

Extern

Mai multe companii aeriene au suspendat zborurile către Israel din raţiuni de securitate

Companiile aeriene americane US Airways, Delta Airlines şi United Airlines au anunţat marţi că îşi suspendă zborurile cu destinaţia Israel, după ce o rachetă a căzut în apropierea aeroportului Ben Gurion din Tel Aviv, transmit agenţiile AFP şi DPA.

22 iul, 2014 | Agerpres
(update 22 iul, 2014 20:56) Lufthansa, KLM
Mai multe companii aeriene europene, printre care Lufthansa și KLM, au anunțat de asemenea suspendarea zborurilor către Israel.
(update 22 iul, 2014 20:37) SUA a interzis companiilor aeriene să efectueze zboruri către Israel, Air France suspendă cursele
Ulterior, Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA (FAA) a interzis companiilor aeriene americane să efectueze zboruri cu destinaţia Israel cel puţin pentru următoarele 24 de ore.

Şi compania franceză Air France a anunţat suspendarea zborurilor către Israel pe termen nedefinit.

Compania US Airways a emis o alertă de călătorie valabilă până pe data de 31 iulie, dar care poate fi prelungită dacă vor continua confruntările militare dintre armata israeliană şi mişcarea Hamas, aceasta din urmă lansând rachete asupra teritoriului israelian.

La rândul ei, Delta Airlines precizează că a luat această decizie în coordonare cu Administraţia Federală a Aviaţiei din SUA (FAA) pentru asigurarea securităţii pasagerilor şi angajaţilor săi.

Delta Airlines a anunţat de asemenea că unul dintre avioanele sale Boeing 747, care a decolat de pe aeroportul new-yorkez JFK către Tel Aviv, cu 290 de pasageri la bord, a fost deviat înspre aeroportul Charles de Gaulle din Paris ca urmare a informaţiilor legate de atacuri cu rachete în apropierea aeroportului din Tel Aviv.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO