1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

Companii

Mallul polonezilor de la Braşov a atras primul retailer: Carrefour

Viitorul mall din Braşov, a cărui construcţie va începe cel mai probabil la anul, a atras deja primul chiriaş. 

01 oct, 2012 | | ECONOMICA.net

Compania Echo Investment, controlată de unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Polonia, a anunţat că retailerul care va închiria un spaţiu în proiectul de centru comercial pe care îl dezvoltă la Braşov este Carrefour.

Echo Investment şi Carrefour au semnat un acord în ceea ce priveşte închirierea unui spaţiu în mallul Korona din oraşul Braşov. Potrivit acestui acord, retailerul va închiria spaţiu pentru un hipermarket în suprafaţă de 8.500 mp.

„Acordul încheiat cu Carrefour inaugurează procesul de închiriere în Korona. În prezent, suntem în negocieri cu majoritatea retailerilor importanţi de pe segmentul de fashion. Investiţia se află într-un stadiu avansat al procesului administrativ, şi în curând vom începe discuţiile pentru obţinerea finanţării”, a declarat Marcin Materny, directorul deparamentului Shopping Center – Foreign Projects din cadrul Echo Investment.

ECONOMICA.NET a scris luna trecută despre achiziţia a două terenuri suplimentare, în completarea celui deţinut de polonezi la Braşov. Citeşte mai multe aici.

În primă fază, Korona va avea un spaţiu închiriabil de 35.00 mp pentru magazine şi restaurante, pentru o zonă de divertisment cu şapte săli de cinema, iar următoarea fază va aduce un hypermarket pe o suprafaţă de 10.000 mp.

Lucrările de construcţie sunt programate a fi începute în prima jumătate a anului viitor şi urmează a fi finalizate în ultimul trimestru al anului 2014.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO