1EUR = 4.8288 RON | Bucureşti 17 º

Imobiliare

Mallul Băneasa Shopping City se închide din 23 martie până pe 16 aprilie

Mallul Băneasa Shopping City iși va suspenda activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020 pentru a-și proteja atât clienții, cât și retailerii precum și angajații.


20 mar, 2020 | ECONOMICA.net
Băneasa Shopping City consideră că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații care își desfășoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea și siguranța lor sunt o prioritate permanentă.

Excepție de la această măsură fac hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00.

„Băneasa Shopping City, angajații retailerilor precum și echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm și a cărei siguranță și sănătate sunt prioritatea noastră permanentă. Este o situație fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiți să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente și momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate”, spun oficialii mallului.

Cu o suprafață de peste 85.000 mp, Băneasa Shopping City e primul mall din România care anunță suspendarea activității.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO