1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 12 º

Imobiliare

Maltezii de la Zacaria vând 389 de apartamente şi 72 de vile în Bucureşti

Maltezii de la Zacaria, parte a grupului de companii Alf Mizzi & Sons, au intrat în România în 2005 și au ales Sibiul ca primă destinație de investiții imobiliare. Până în prezent, compania a ajuns la zece proiecte industriale în Sibiu, Oradea, Arad, Alba Iulia şi Craiova, la care se adaugă trei proiecte rezidențiale în Sibiu şi două în București. De asemenea, compania vrea să vândă terenuri de 1,5 milioane de euro. 

17 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

În 2015, Zacaria a preluat proiectele rezidențiale Valleta Residence și American Village, cel din urmă aflat în faliment și scos la vânzare de dezvoltatorul Mainrom Invest cu un preț de 9,3 milioane de euro, sumă care reprezenta 35% din creanța către BCR, banca finanțatoare.

Proiectul avea 72 de vile, şase blocuri de locuinţe şi un club, suprafaţa totală construită a activelor fiind de circa 50.000 de metri pătraţi, pe un teren de circa 6,5 hectare, iar cele două proiecte și sunt amplasate în zona de nord a Bucureștiului, în Băneasa și, respectiv, Pipera.

În total, cele două proiecte preluate în București de Zacaria aveau 389 de apartamente și 72 de vile. Compania va redenumi American Village în Valleta Gardens, urmând să mențină brandul deja tradițional al companiei.

În Sibiu, maltezii au dezvoltat și dezvoltă trei proiecte rezidențiale, Valleta Lane, un proiect de vile aflat la 12 km de Sibiu, care include 46 de vile dintre care au fost vândute 30, Valleta Valley, care include patru blocuri, primele trei deja finalizate și vândute, și Valleta Park, format din patru blocuri cu regim redus de înălțime și 125 de apartamente, aflat în dezvoltare.

De asemenea, Zacaria a scos la vânzare cinci terenuri în județele Sibiu, Ilfov și Dâmbovița, cu o suprafață totală de circa 100.000 mp pe care cere circa 1,5 milioane de euro.

Parcurile industriale

Zacaria a dezvoltat și cinci parcuri industriale în Sibiu, la care poate fi adăugat și cel din Cisnădie, cu o suprafață totală de 116.746 mp, la care se adaugă alte patru parcuri industriale amplasate în Craiova, Alba Iulia, Arad, și Oradea, cu o suprafață totală de 111.231 mp.

Compania e în căutare activă de terenuri și hale pentru dezvoltarea de noi proiecte industriale în toate regiunile României.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO