1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 33 º

News

Mandatul Claudiei Anastase în funcţia de preşedinte al Directoratului Transelectrica a fost prelungit cu două luni

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a prelungit miercuri, pentru două luni, mandatul actualului preşedinte al Directoratului companiei, Claudia-Gina Anastase, potrivit unei informări remise Bursei de Valori Bucureşti.

16 oct, 2019 | Agerpres

"Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA informează acţionarii şi investitorii că, în şedinţa din data de 16 octombrie 2019, Consiliul de Supraveghere a decis următoarele: a prelungit mandatele de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, următoarelor persoane: Claudia - Gina Anastase, Andreea - Georgiana Florea, Adrian Savu; a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, următoarele persoane: Virgiliu Ivan, Luca - Nicolae Iacobici; a numit în calitatea de Preşedinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer - "CEO" - al Societăţii, începând cu data de 21 octombrie 2019, pentru o perioadă de două luni, pe Claudia-Gina Anastase", se arată în documentul citat.

Totodată, Florin - Radu Ciocănelea a fost desemnat membru în Comitetul de Nominalizare şi Remunerare şi în Comitetul de Securitate Energetică din cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei.

Compania precizează, în context, că durata mandatelor membrilor provizorii ai Directoratului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului în condiţiile OUG nr. 109/2011 (privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, n.r.), dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

Claudia-Gina Anastase l-a înlocuit în funcţia de preşedinte al Directoratului Transelectrica pe Marius Caraşol, revocat în septembrie după ce mai multe publicaţii au relatat că şi-ar fi falsificat CV-ul.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO