1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

News

Manea, Samsung: În România s-au vândut 5,5-6 milioane de smartphone-uri în ultimii ani

Vânzările de telefoane inteligente au cumulat 5,5-6 milioane de unităţi în ultimii ani, a declarat joi şeful diviziei telecom a Samsung România, Sorin Manea.

12 dec, 2013 | Mediafax

"La începutul acestui an, am estimat că în acest an vom vinde 1,5 milioane de terminale Samsung pe piaţa românească. Această estimare va deveni realitate la finele acestui an. Cumulat, în ultimii ani, vânzările de terminale inteligente, indiferent de producător, au atins 5,5-6 milioane de unităţi", a spus Manea.

El a adăugat că în acest an se vor vinde şi aproximativ 600.000 de tablete.

"Deţinătorii acestor terminale sunt potenţiali clienţi ai serviciilor de tip mobile banking. În acest context, băncile pot deveni un canal de vânzare a telefoanelor inteligente, şi deja avem o bancă care a intrat pe acest business. Dacă băncile vor vinde telefoane mobile, atunci şi operatorii telecom vor vinde servicii de tip financiar-bancar", a spus Manea.

Prezentă la eveniment, Doina Costache, director la Google România, a spus că, la finele primului trimestru al acestui an, penetrarea telefoanelor inteligente în România a atins 28%.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO