1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 20 º

News

Manolescu, Ministerul Finanţelor: Există şi lucruri bune în OUG cu impozitul pe construcţii şi supra-acciza

Secretarul de stat spune că se introduc unele scutiri de impozit pe câştiguri de capital şi pe câştiguri din lichidare care dau posibilitatea stabilirii în România a unor firme de tip holding

03 dec, 2013 | ECONOMICA.net

Guvernul a introdus în Codul Fiscal scutiri de impozit pe câştiguri de capital şi pe cele din lichidare, pentru a încuraja stabilirea holdingurilor în România, întrucât unii antreprenori români cu afaceri în Cipru caută alternative de relocare, potrivit dlui Dan Manolescu, secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice, citat de codfiscal.net.

"Ordonanţa de urgenţă despre care s-a tot discutat cu impozitele pe construcţii speciale şi accize la carburanţi include şi lucruri bune. Avem astfel introducerea în Codul Fiscal a unor scutiri de impozit pe câştiguri de capital şi pe câştiguri din lichidare care dau posibilitatea stabilirii în România a unor firme de tip holding.

E o perioadă în care, după ce s-a întâmplat în Cipru în primăvară, antreprenorii români care au avut afaceri acolo îşi caută alternativă şi o astfel de măsură cred că le oferă posibilitatea de a avea în România o alternativă de a-şi reloca business-urile", a spus Manolescu.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO