1EUR = 4.7798 RON | Bucureşti 10 º

News

MApN: Procedura de achiziţie a celor patru corvete multifuncţionale, prelungită până în 15 noiembrie

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, vineri, că procedura de achiziţie aferentă programului de înzestrare esenţial „Corveta multifuncţională” este în faza de evaluare a ofertelor, dar au fost necesare clarificări ceea ce a făcut ca termenul de finalizare să fie amânat pentru 15 noiembrie, scrie News.ro

26 oct, 2018 | News.ro

MApN, prin Departamentul pentru armamente, a iniţiat pe data de 1 martie 2018 procedura specifică de achiziţie aferentă programului de înzestrare esenţial „Corveta multifuncţională", având ca obiectiv atribuirea unui acord-cadru destinat achiziţiei a patru corvete şi a suportului logistic iniţial aferent acestora, aşa cum este descris în H.G. 48/2018.

"Procedura se derulează conform unui calendar estimat prezentat, într-o primă formă, în cadrul documentaţiei de atribuire publicată pe site-ul C.N. Romtehnica S.A. După finalizarea etapei de calificare, comisia de evaluare, stabilită de Departamentul pentru armamente, a derulat cu fiecare candidat calificat runde succesive de dialog, care au avut ca obiectiv identificarea unei soluţii tehnice şi comerciale optime, care să satisfacă necesităţile operaţionale ale Forţelor Navale Române, urmărindu-se, totodată, menţinerea caracterului concurenţial al procedurii de achiziţie", anunţă, vineri, MApN.

Potrivit Ministerului, procedura specifică de achiziţie se află în etapa de evaluare a ofertelor depuse în data de 2 octombrie, în faza analizării ofertelor tehnice, ofertele financiare urmând să fie deschise de comisia de evaluare numai după finalizarea evaluării ofertelor tehnice.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO