1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 3 º

Imobiliare

Marian Popa preia funcția de director general al Globalworth România de la 1 martie

Marian Popa preia funcția de director general al GLobalworth România de la 1 martie 2021. Anterior acestei poziții, Marian Popa a condus Deutsche Bank Global Technology România. Mutarea vine după ce Ioannis Papalekas s-a retras din companie la sfârșitul anului trecut, iar conducerea grupului a fost preluată de Dimitris Raptis. 

12 ian, 2021 | | ECONOMICA.net

În acest rol, Marian Popa va raporta direct către Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, și va fi responsabil cu gestionarea activităților companiei în România, concentrându-se pe aspectele operaționale, administrative și dezvoltarea business-ului.

"Ne bucurăm că Marian ni se alătură. El este unul dintre cei mai recunoscuți lideri operaționali corporativi din România, venind cu peste 40 de ani de experiență și rezultate remarcabile. Suntem convinși că va aduce o valoare semnificată francizei locale Globalworth și o va conduce cu succes în următoarea etapă de dezvoltare", a spus Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.

CITEȘTE ȘI Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România, l-a numit CEO pe Dimitris Raptis. Ioannis Papalekas s-a retras din funcție

Marian Popa vine cu o bogată experiență în senior management, axată pe domenii ca servicii financiare, servicii specifice business-ului, outsourcing și tehnologie în multinaționale precum Deutsche Bank, Endava, Fujitsu sau Rank Xerox și are o licență în Economie și Comerț Extern (România) și trei diplome în Executive Management Education (UK, Belgia și Franța).

În perioada 2014-2021, Marian Popa a condus operațiunile pe plan local ale Deutsche Bank Global Technology și a creat unul dintre cele patru centre strategice de tehnologie ale companiei la nivel mondial, gestionând peste 1.000 de oameni. Anterior acestei poziții, Popa a mai fost și CEO în companii notabile precum Endava CEE (peste 7 ani), Fujitsu/ICL (8 ani) și Xerox România & Moldova (14 ani). A fondat compania de consultanță Transformative Coaching și numeroase ONG-uri, printre care Foundation for the Medieval Art Festival în Sighișoara, The American Chamber of Commerce, The British – Romanian Chamber of Commerce, AOAR, Transparency International Romania și multe altele.

"Sunt onorat să conduc echipa locală și să ghidez consolidarea și creșterea acesteia și în viitor. Deoarece tehnologia joacă un rol central în biroul viitorului, cred cu adevărat că experiența mea în acest domeniu va ajuta Globalworth să continue să ofere celei mai mari comunități de afaceri din țară soluții integrate de ultimă generație pentru a răspunde diferitelor nevoi ale pieței în evoluție", a completat Marian Popa. 

CITEȘTE ȘI Globalworth, venituri în creștere la 114 mil. euro în prima jumătate a anului


Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO