1EUR = 4.8419 RON | Bucureşti 22 º

Extern

Marina rusă desfăşoară simultan manevre în Marea Neagră şi Marea Barents

Marina rusă desfăşoară joi simultan manevre în Marea Neagră şi Marea Barents, la care participă şi singurul portavion al Rusiei, 'Amiral Kuzneţov', relatează agenţia RIA Novosti.

05 noi, 2015 | Agerpres

Astfel, cinci nave din cadrul Flotei Rusiei din Marea Neagră (cu baza în Sevastopol) participă la o serie de exerciţii, între care lansări de rachete şi tiruri de artilerie.

Printre navele angrenate în aceste manevre figurează vasul amfibiu de mari dimensiuni 'Cezar Kunikov', nava antisubmarin 'Kasimov', precum şi două nave de sprijin 'Kovroveţ' şi 'Turbinist'.

De asemenea participă şi nava de patrulare 'Ladnîi' din cadrul Flotei ruse din Marea Neagră, care va efectua lansări de rachete şi tiruri de artilerie, a precizat purtătorul de cuvânt interimar al bazei ruse din Sevastopol, căpitanul de rangul II Nikolai Voskresenski.

În Marea Barents, singurul portavion al Rusiei, 'Amiral Kuzneţov' a început o serie de aplicaţii de apărare antiaeriană, a indicat şeful serviciului de presă al Flotei Nordului, căpitanul de rangul I Vadim Serga. La aplicaţii participă avioane şi elicoptere de diferite tipuri din cadrul aviaţiei navale a Flotei Nordului.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO