1EUR = 4.8387 RON | Bucureşti 31 º

News

Marius Alin Barbu a fost numit director general interimar al Bursei de Valori Bucureşti

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a anunţat miercuri că Marius Alin Barbu, actualul director general adjunct, a fost numit director general interimar al instituţiei, în urma demisiei lui Ludwik Sobolewski, potrivit News.ro.

01 noi, 2017 | News.ro

Bursa de Valori Bucureşti spune că, reunit în şedinţa de miercuri, Consiliul Bursei a luat act de demisia lui Ludwik Leszek Sobolewski din funcţia de director general al societăţii şi a hotărât numirea lui Marius Alin Barbu, director general adjunct, în funcţia de director general interimar, scrie News.ro.

BVB a anunţat că Ludwik Sobolewski a notificat vineri societatea cu privire la demisia sa din funcţia de director general al societăţii.

Contractul de mandat i-a expirat lui Sobolewski în luna august, iar ulterior Marius-Alin Barbu a asigurat interimar conducerea BVB.

Bursa a anunţat la acea dată că, deşi contractul de mandat a ajuns la final, cu toate acestea mandatul lui Sobolewski este încă în vigoare.

Ludwik Sobolewski a fost numit director general al BVB la începutul lunii iulie 2013 şi a preluat conducerea executivă la aproape două luni, în urma avizării pe 21 august 2013 de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Acesta a fost totodată preşedinte şi director general al bursei de la Varşovia, Polonia.

Sobolewski a condus bursa din Varşovia timp de şapte ani, în perioada 2006 - 2013, după ce anterior, între 1994 - 2006, a fost vicepreşedinte executiv al Depozitarului Central din Polonia.

El a a fost demis în ianuarie 2013 de la conducerea bursei de la Varşovia, în urma acuzaţiilor că s-a aflat în conflict de interese prin susţinerea finanţării unui film în care iubita sa de atunci urma să joace rolul principal.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO