1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 33 º

IT&C

Mark Zuckerberg a participat la lansarea Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 şi Samsung Galaxy S7 Edge au fost lansate, iar unul dintre speakerii prezenţi a eveniment a fost nimeni altul decât Mark Zuckerberg, care a adus în atenţia publicului prezent parteneriatul dintre Oculus şi Samsung pentru dezvoltarea Samsung Gear VR, informează Noobz.ro.

21 feb, 2016 | ECONOMICA.net

Mark Zuckerberg a vorbit despre importanţa pe care realitatea virtuală o va avea asupra percepţiei utilizatorilor cu privire la ceea ce înseamnă divertisment: „Am lucrat, de asemenea, cu Samsung pentru a face experienţa Gear VR permisivă … Anul acesta, milioane de oameni vor putea intra în posesia unui Gear VR. Mai mult de 1 milion de ore de video au fost deja vizionate cu Gear VR. Lucrând cu Samsung pentru a crea această experienţă, vrem să aducem această experienţă la un alt nivel. Mai mult de 100 de milioane de ore de conţinut video este vizualizat zilnic pe Facebook.”

Nu numai că dispozitivele de realitate virtuală oferă o fereastră către o lume în care utilizatorii pot evada, acum vorbim despre posibilitatea interacţiunii cu un mediu real, prin intermediul filmărilor 3D.

Fondatorul Facebook a exemplificat acest concept prin dorinţa de a imortaliza acele momente unice în viaţa unui om, pentru a permite şi altor persoane, care poate nu sunt de faţă în momentul respectiv, sa le trăiască.

Citeşte pe Noobz.ro despre dispozitivul Samsung Gear VR

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO