Martin Haschka, recrutat de Boştină şi Asociaţii

Boştină şi Asociaţii l-a cooptat pe Martin Haschka, fost membru în boardul Vienna Insurance Group, în echipa din domeniul asigurărilor.
Cristina Şomănescu - lun, 19 mai 2014, 09:42
Martin Haschka, recrutat de Boştină şi Asociaţii

Boştină şi Asociaţii şi-a întărit echipa din domeniul asigurărilor prin cooptarea lui Martin Haschka, în calitate de consultant permanent al casei de avocatură. 

Martin Haschka a fost membru al board-ului Vienna Insurance Group şi director executiv al Asirom, după preluarea companiei de către grupul austriac.

Haschka a absolvit Universitatea de Studii Economice din Viena şi este una din cele mai puternice personalităţi ale pieţei de asigurări din România, ocupând, pe rând, în ultimii 10 ani, funcţii importante în industrie precum: director executiv ASIROM-VIG, membru al consiliului director-Vienna Insurance Group, CEO în cadrul Winterthur Insurance (Asia) Ltd. etc.

Aria de practică „Asigurări şi Pensii Private” din cadrul casei de avocatură Boştină şi Asociaţii este formată din trei avocaţi seniori şi este coordonată de avocatul partener Ovidiu Ţibuleac.

Ovidiu are experienţă bogată în domeniul asigurărilor/reasigurărilor, precum şi cunostinte solide privind legislaţia fondurilor de pensii private. Avocatul a acordat consultanţă şi asistenţă juridică în drept comercial, dreptul financiar fiscal, drept civil şi a fost implicat în elaborarea unor proiecte de acte normative în aceste domenii.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Un nou focar de gripă aviară a apărut în nordul Italiei
Un nou focar de gripă aviară a apărut în nordul Italiei
Italia a raportat un focar de gripă aviară înalt patogenă H5N8 într-o fermă comercială de curcani pentru îngrăşat, ...
CNSU a actualizat lista statelor și teritoriilor în funcție de riscul epidemiologic. Belgia, Austria și Grecia au intrat în zona roșie
CNSU a actualizat lista statelor și teritoriilor în funcție de riscul epidemiologic. Belgia, Austria și Grecia au intrat ...
Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a aprobat, printr-o hotărâre, actualizarea listei ţărilor în ...
Julius Meinl renunță la celebrul său logo, care este considerat ca fiind rasist
Julius Meinl renunță la celebrul său logo, care este considerat ca fiind rasist
Julius Meinl, celebra companie furnizoare de cafea şi ceai premium cu sediul central în capitala austriacă, a anunţat ...