1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

News

Masca devine obligatorie seara în stațiunile de pe Litoral, în zonele de promenadă. Terasele vor fi deschise și după ora 23.00

Purtarea măștii de protecție va deveni obligatorie în spațiile deschise aglomerate din județul Constanța, inclusiv în stațiuni, în zonele de promenadă, a anunțat prefectul județului, George Niculescu.

30 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Măsura va intra în vigoare de la data de 1 august. Niculescu a explicat că a fost luată această măsură a impunerii obligativității purtării măștii în spațiile deschise aglomerate de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, la propunerea DSP Constanța și a IPJ Constanța. Prin spații deschise aglomerate se înțeleg: piețele, târgurile, curțile bisericilor, peroanele gărilor, stațiile de autobuz.

Va fi de asemenea obligatorie purtarea măștii inclusiv în stațiunile de pe litoral, în zonele de promenadă, în intervalul orar 18.00 -24.00.

„Acest interval, 18.00-24.00, a fost stabilit la propunerea Direcției de Sănătate Publică și a Inspectoratului Județean de Poliție. Între orele respective, ni s-a transmis că, potrivit statisticilor, se aglomerează toate stațiunile turistice de interes național din județ”, a spus Niculescu.

„Poliția și Jandarmeria vor efectua controale, eu sper să nu fie amenzi și oamenii să înteleagă că trebuie să se protejeze”, a mai declarat prefectul.


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis și că terasele de pe Litoral vor rămâne deschise și după ora 23.00.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO