1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 19 º

Extern

May: Autorul raportului presupus compromiţător despre Trump nu a mai lucrat pentru Marea Britanie de ani de zile

Persoana care a scris raportul ce ar conţine informaţii compromiţătoare pe care le-ar fi colectat Rusia despre preşedintele ales al SUA, Donald Trump, nu a mai lucrat pentru guvernul britanic de ani de zile, a declarat vineri prim-ministrul britanic Theresa May, citată de Reuters.

13 ian, 2017 | Agerpres

'Este absolut clar că persoana care a produs acest dosar nu a lucrat pentru guvernul britanic de ani de zile', a spus May într-o conferinţă de presă.

Numele autorului dosarului este Christopher Steele, un fost ofiţer MI6 care a lucrat în trecut sub acoperire diplomatică în Rusia.

Steel nu a făcut până în prezent niciun comentariu.

Acest raport, care conţine numeroase informaţii neverificate şi face referire la materiale compromiţătoare despre Donald Trump, în special existenţa unei înregistrări video cu caracter sexual implicând prostituate sau un schimb de informaţii timp de aproape un deceniu cu Kremlinul, a fost publicat marţi de site-ul BuzzFeed, aminteşte AFP.

Donald Trump a afirmat miercuri despre documentul de 35 de pagini că este vorba de 'informaţii false' şi 'aceste lucruri nu s-au întâmplat niciodată'.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO