1EUR = 4.7792 RON | Bucureşti 4 º

Companii

McDonald’s a crescut cu 21% salariul de intrare la 1.065 net lunar

De la 1 aprilie, McDonald’s a crescut cu 21% salariul de intrare al salariaţilor săi. Concret, salariul de intrare a ajuns la 1.065 lei net, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 200 lei, precum și un pachet de beneficii.

07 apr, 2016 | ECONOMICA.net

McDonald’s a crescut salariile de intrare ale angajaţilor la nivelul de 1.450 lei brut, adică 1.065 lei net. 

În plus, compania creşte salariile pentru 2.454 dintre angajaţii săi, fără să spună explicit cuantumul majorării salariale. 

McDonald’s acordă salariaţilor bonusuri individuale şi de echipă, în funcție de performanţa restaurantelor. Compania premiază pe cei mai buni 40 de angajaţi studenţi care au rezultate bune la facultate şi la locul de muncă, dar şi pe cei mai buni manageri de restaurant.

De asemenea, McDonald’s oferă angajaţilor care au copii cadouri de sărbători sau petreceri anuale pentru ei şi copii.

“An de an angajăm peste 1.000 de persoane în restaurantele noastre. Ceea ce înseamnă că zilnic au loc zeci de interviuri de angajare în companie. Suntem alături de angajații noștri și investim constant în dezvoltarea lor, fiind un pilon esențial în sistemul McDonald’s. În cei peste 20 de ani de când activăm pe piața locală, peste 27.000 de persoane au urmat școala McDonald’s, un sistem de training complex care reușeste să contribuie la formarea de abilități și cunoștințe extrem de necesare în sectorul în care ne desfășurăm activitatea”, a declarat Daniel Boaje, manager general al McDonald’s România.

Cum sunt plătiţi românii care lucrează la McDonald’s în Germania

Nemţii angajează români dispuşi să lucreze McDonald’s pe salarii brute sub nivelul de 1.400 euro pe lună, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici. 

Cazarea ajunge la 864 de euro pe lună, menţionează agenţia de plasare de forţă de muncă în Germania în acelaşi anunţ.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO