1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

News

MDRAP a lansat în consultare publică un proiect privind alocarea de bani pentru PNDL

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a lansat în consultare publică, miercuri, proiectul de hotărâre privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală - etapele 1 şi 2.

16 oct, 2019 | Agerpres

"Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţie Publice pe anul 2019, la capitolul "Locuinţe, servicii şi dezvoltare publică", (...) cu suma de 1.500.000.000 lei, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, reprezentând credite bugetare, pentru finanţarea Programului Naţional de Dezvoltare Locală etapele 1 şi 2. (...) Eventualele sume rămase neutilizate până la sfârşitul anului se vor restitui la bugetul de stat, conform legii. Se autorizează Ministerul Finanţelor Publice să introducă, la propunerea ordonatorului principal de credite, modificările corespunzătoare în structura bugetului de stat şi în volumul şi structura bugetului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice pe anul 2019", se arată în proiectul de hotărâre.

Potrivit notei de fundamentare a acestui proiect, în prezent, pentru PNDL este o execuţie bugetară de 99,93%.

Suma de 1.500.000.000 lei prevăzută prin proiect "asigură continuitatea derulării programului în perioada imediat următoare".

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO