MDRAP a lansat în dezbatere publică două noi ghiduri pentru POR

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a lansat vineri două noi ghiduri în consultare publică pentru POR, anunţă Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, potrivit Agerpres.
Economica.net - vin, 31 iul. 2015, 19:25
MDRAP a lansat în dezbatere publică două noi ghiduri pentru POR

Primul este ghidul specific pentru prioritatea de investiţie 6.1, intitulat ‘Ghidul Solicitantului. Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei 6 Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională, Prioritatea de investiţie 6.1 Stimularea mobilităţii regionale prin conectarea nodurilor secundare şi terţiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale’.

‘Ghidul specific 6.1 este destinat potenţialilor solicitanţi pentru respectiva prioritate de investiţii, indiferent de apelul de proiecte, versiunea finală urmând să fie publicată la finalizarea procesului de consultare publică. În utilizarea Ghidului specific, prevederile sale se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat ‘Ghidul solicitantului – Condiţii generale de accesare a fondurilor în cadrul POR 2014 – 2020”, se arată în comunicat.

Cel de-al doilea ghid lansat vineri în consultare publică este Ghidul specific pentru prioritatea de investiţie 2.1, intitulat ‘Ghidul Solicitantului. Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 2 ‘Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii’, Prioritatea de investiţie 2.1 ‘Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi şi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri’.

Ghidul specific este destinat potenţialilor solicitanţi pentru acest apel de proiecte, versiunea finală urmând să fie publicată la finalizarea procesului de consultare publică.

Potrivit unui comunicat al MDRAP, eventualele observaţii sau comentarii la ghiduri se pot transmite la adresa de email [email protected], până la data de 30 august.

Programul Operaţional Regional este unul dintre cele 7 programe din generaţia 2014-2020 implementate în România, cofinanţate din fondurile europene structurale şi de investiţii şi unul dintre cele 2 programe operaţionale gestionate de MDRAP în calitate de Autoritate de Management.

Te-ar mai putea interesa și
Pepco angajează. Sunt mii de locuri de muncă disponibile, în toată Europa
Pepco angajează. Sunt mii de locuri de muncă disponibile, în toată Europa
Pepco Group, proprietarul lanţurilor de magazine cu discount Pepco, Poundland şi Dealz, va crea circa 13.000 de locuri de muncă în Europa, în următorii trei ani, în cadrul unei campanii......
Prefectul Bucureștiului despre primarul Nicușor Dan: Aveam așteptări mai mari. Lucrurile puteau să arate mult mai bine
Prefectul Bucureștiului despre primarul Nicușor Dan: Aveam așteptări mai mari. Lucrurile puteau să arate mult mai bine
Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a afirmat, vineri seară, că avea aşteptări mai mari în legătură cu activitatea lui ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 de bolnavi pe zi și ce se întâmplă cu relaxarea
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății. Ministrul Ioana Mihăilă(foto) spune că se poate observa deja o creștere ...
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
După un an record în care Netflix a adăugat 36 de milioane de abonați în 2020, cel mai popular serviciu de streaming ...