1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

News

Medici români de talie internaţională vin periodic în România să ofere a doua opinie medicală

Clinica Intermedicas pune la dispoziția pacienților o echipă de elită formată din medici români care s-au remarcat la nivel internațional și care revin în ţară periodic ca să ofere servicii de a doua sau a treia opinie medicală.

05 iun, 2014 | ECONOMICA.net

Până în acest moment, clinica oferă consultații și tratament în cardiologie, urologie, chirurgie plastică, ortopedie, fertilizare in vitro, chirurgie coronariană, obstetrică-ginecologie. 

Printre medicii români de la care pacienţii românii pot primi a doua opinie medicală în cadrul clinicii Intermedicas se numără medicii Mircea Schmidt, Călin Vicol, Iosif Niculescu.

Mircea Schmidt este medic specialist în ortopedie-traumatologie şi chirurgie a coloanei, este acreditat de Asociația Medicală din Frankfurt și de către Asociația Medicală din Munchen şi are peste 30 de ani în diferite tipuri de practici medicale de înaltă performanță. Este primul medic din Munchen care a primit aprobarea pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute in vitro.

Călin Vicol este profesor de chirurgie cardiacă și senior consultant în cadrul Universității Ludwig-Maximilians și activează ca medic chirurg cardiovascular la Spitalul Universitar LMU Grosshadern din Muchnen.

Iosif Niculescu este medic ginecolog de clasă internațională, cu peste 30 de ani de experiență în tratamentul intensiv al pacientelor obstetricale în stare critică, uroginecologie, sonografie în obstetrică și ginecologie, sonografie de sân, operații laparoscopice, histeroscopie diagnostică și operativă, endocrinologie ginecologică și reproducere umană.

Georg Gusbeth este medic primar urolog, absolvent de studii postuniversitare în medicină, cu vastă experiență în lumea medicală germană. Dr. Gusbeth a practicat ca medic curant în cadrul Clinicii Medicale Isar din Munchen, a fost director al departamentului ambulator Urologie, al clinicii private Ritzensee din Austria, și medic primar urolog la Clinica Grosshadern, Ludwig-Maximilians University, Munchen.

Ardeshir Vahidi este medic specialist în chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă şi chirurgie estetică şi are peste 25 de ani de experienţă în instituţii medicale de prestigiu din Marea Britanie (12 clinici private si de stat), Spania, Belgia şi România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO