1EUR = 4.8359 RON | Bucureşti 37 º

News

Medicover, parteneriat pentru servicii de telemedicină oferite clienţilor celor două hoteluri deţinute de Radisson în București

Medicover România, unul dintre cei mai mari furnizori privați de servicii medicale și dezvoltatorul primei platforme de telemedicină la nivel local, a semnat un parteneriat cu grupul Radisson, pentru a oferi servicii de telemedicină persoanelor cazate în cele două unități din  București: Radisson Blu Hotel București și Park Inn by Radisson București.


14 iul, 2020 | ECONOMICA.net

Începând din 15 iulie, turiștii cazați la cele două unități hoteliere, care au probleme minore de sănătate sau au nevoie de o opinie medicală de specialitate, vor putea beneficia de consultații video, oferite de la distanță de o echipă formată din 150 de medici care acoperă 20 de specialități medicale. Consultațiile sunt acordate în limba română și engleză, de luni până duminică, în intervalul orar 8.00 – 20.00.

 „Serviciul dezvoltat de Medicover sprijină industria hotelieră în a oferi plus-valoare turiștilor și aduce acestora un plus de siguranță în planificarea concediilor și a călătoriilor în interes de afaceri. Accesul la consultații video reduce expunerea turiștilor la interacțiuni care nu sunt necesare, iar aceștia își pot aloca timpul relaxării sau finalizării proiectelor care fac obiectul călătoriei”, a declarat Radu L. Gorduza, director general Medicover România.  

 „Suntem încântați să fim primul brand hotelier partener al Medicover România și să oferim clienților Radisson Blu și Park Inn by Radisson București servicii de telemedicină. Principala noastră grijă este protejarea clienților și siguranța acestora în contextul stopării răspândirii COVID-19, iar acest parteneriat completează strategia noastră de  dezvoltare și menținere a celor mai înalte standarde de siguranță pentru clienții noștri, astfel ca aceștia să se simtă protejați pe tot parcursul experienței lor în cele două hoteluri ale noastre”, a declarat Sonja Dive-Dahl, Director General Radisson Blu București si Park Inn by Radisson București.

Medicover România a dezvoltat alături de ATLAS, prima platformă de telemedicină din România care cuprinde serviciile: MediCall, prin intermediul căreia pacienții pot sta de vorbă cu medicul lor fără să fie nevoie să se deplaseze în clinică și  HomeDoctor, serviciu gratuit pentru abonații Medicover. Platformele dezvoltate de Medicover România în parteneriat cu ATLAS sunt certificate HiPAA.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO