1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Medimfarm devine distribuitor exclusiv pentru România al singurelor teste Covid-19 avizate de OMS. Acestea vor fi disponibile din 19 octombrie

Medimfarm anunță lansarea pe piața autohtonă, in calitate de distribuitor exclusiv pentru România, a testelor "Standard Q Covid 19-Ag", primele și până în acest moment singurele teste avizate de catre Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen. Acestea vor fi disponibile pentru comercializare începand de luni, 19 octombrie 2020. 

16 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, testele respectă Directiva 98/79/EC a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro.

Readucem în atenția publicului că testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial în domeniul diagnosticării in vitro. Remarcabil este faptul că Fundația Bill și Melinda Gates, SD Biosensor Inc. și Abbott S.U.A. au semnat acorduri separate pentru susținerea țărilor cu venituri mici și medii cu 120 milioane de astfel de teste.

Prețul de vânzare al unui test este de 69 lei + TVA. Testele sunt ambalate în cutii x 25 bucăți. Comenzile pot fi plasate la adresa de email [email protected] sau la telefon 0746245175 și vor fi onorate în funcție de stocul disponibil.

Având în vedere recomandarea producătorului, ca testarea să se facă prin intermediul persoanelor calificate în domeniul medical, compania noastra a decis ca testele să fie vândute către spitale și clinici medicale, cabinete medicale, azile de bătrâni, companii care au încheiate contracte cu medici de medicina muncii, unități militare, SEAP. Persoanele fizice care doresc să se testeze utilizând "Standard Q Covid – 19 Ag" sunt îndrumate să se adreseze medicului de familie.

Și nu în ultimul rând, anunțăm pe această cale că societatea MEDIMFARM a hotărât să doneze întregul profit obținut din vanzarea testelor familiilor celor decedați din cauza virusului SARS–CoV–2. Decizia este luată pentru o perioadă de 1 an, începând cu data de 19 octombrie 2020 și până la 19 octombrie 2021. Rugăm pe această cale Ministerul Sănătății să colaboreze pentru îndeplinirea dezideratului. Procedura de donație va fi transparentă, astfel
că sumele și numărul de persoane beneficiare vor fi anunțate pe site-ul nostru trimestrial.

(faceti click pe fotografie pentru a o vizualiza la dimensiune maximă)

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO