MedLife a deschis o nouă hyperclinică în Bucureşti. Investiţie de 1,2 milioane euro

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a deschis o nouă hyperclinică în Bucureşti, investiţie de 1,2 milioane de euro, ajungând astfel la un număr de treisprezece clinici de mari dimensiuni la nivelul întregii ţări, dintre care şase se află în Capitală.
Economica.net - joi, 28 mai 2015, 09:52
MedLife a deschis o nouă hyperclinică în Bucureşti. Investiţie de 1,2 milioane euro

Hyperclinica MedLife Berceni are o suprafaţă de 800 de metri pătraţi şi include 18 cabinete pentru numeroase specialităţi medicale, precum şi departamente specializate de imagistică, neurologie, cardiologie şi ecografie pediatrică. Serviciile de neurologie şi neurologie pediatrică, investigaţiile de imagistică şi analizele de laborator pot fi accesate în cadrul clinicii şi pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, scrie Agerpres.

‘Deschiderea clinicii din Berceni susţine planurile noastre de extindere şi dezvoltare în Bucureşti. În a doua parte a anului urmează să ne concentrăm pe expansiunea şi consolidarea poziţiei de lider în ţară, odată cu extinderea clinicii MedLife Timişoara şi inaugurarea unei hyperclinici noi în Cluj-Napoca. Continuăm, de asemenea, să prospectăm piaţa în vederea unor noi achiziţii la nivel naţional, existând deja în curs discuţii cu cel puţin trei operatori. Astfel, ca urmarea a acestui proces amplu de dezvoltare, ne propunem ca până la finalul anului să atingem pragul de 5 milioane de pacienţi unici care şi-au făcut cel puţin o investigaţie în unităţile noastre’, a declarat Mihai Marcu, Preşedinte al Consiliului de Administraţie MedLife.

Hyperclinica MedLife Berceni dispune de aparatură de ultimă oră, printre care echipamente laser şi impedantmetru pentru afecţiunile ORL, un electrocauter dermatologic modern, precum şi un RMN 1,5 Tesla, unul dintre cele mai recente tipuri de RMN, ce beneficiază de un soft special, ce poate fi utilizat atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. De asemenea, în cadrul clinicii se pot efectua electroencefalografii atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Totodată, noua unitate MedLife din Berceni este dotată cu un ecograf 5D Samsung UGEO WS80A, ce oferă o dimensiune suplimentară a detaliilor ecografiei, viitoarea mămică având posibilitatea de a vedea o imagine reală a fătului, cu o acurateţe deosebită a mişcărilor feţei şi ale membrelor. Mai mult, ecograful este dotat cu un soft special, care le permite mămicilor să descarce ecografiile şi imaginile rezultate direct pe smartphone sau pe tabletă, prin intermediul aplicaţiei ‘Hello Mom’, şi să le împărtăşească, în timp real, cu tatăl, părinţii, rudele sau prietenii, pe reţelele de socializare.

Aplicaţia ‘Hello Mom’ rulează pe sistemele de operare Android şi permite crearea primului album foto virtual al bebeluşului, precum şi păstrarea unui istoric al evoluţiei sarcinii şi a fătului, de la greutate sau înălţime, la circumferinţa capului, şi a unui jurnal al programărilor la medic.

Conceptul de ‘hyperclinică’ a fost lansat în 2004, odată cu inaugurarea Hyperclinicii MedLife Griviţa, cea mai mare clinică din portofoliul MedLife. Acest concept face referire la o clinică de mari dimensiuni care reuneşte sub acelaşi acoperiş investigaţii clinice şi paraclinice, de la analize de laborator şi servicii de imagistică, până la consultaţii şi investigaţii medicale pentru toate specialităţile medicale.

În prezent, MedLife deţine 13 hyperclinici situate în Arad, Braşov, Timişoara, Iaşi, Galaţi, Constanţa şi Bucureşti.

MedLife activează în România din 1996, fiind cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piaţa locală.

MedLife a finalizat în luna februarie achiziţia a 55% din grupul de firme Sama&Ultratest din Oltenia. Odată cu această tranzacţie, MedLife devine primul operator medical cu prezenţă în toate regiunile istorice ale ţării, având amprentă naţională.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Plafonul pentru sprijinirea investițiilor în procesare ar putea fi ridicat la 15 milioane de euro
Plafonul pentru sprijinirea investițiilor în procesare ar putea fi ridicat la 15 milioane de euro
Plafonul sprijinului public pentru investiţiile în procesare ar putea fi modificat în Plan Naţional Strategic (PNS) la ...
Sute de mii de locuințe au rămas fără curent electric și peste 1.300 de zboruri au fost anulate în SUA din cauza unei furtuni foarte puternice
Sute de mii de locuințe au rămas fără curent electric și peste 1.300 de zboruri au fost anulate în SUA din cauza unei ...
Furtuna de zăpadă, care a lovit în acest weekend sudul SUA, lăsând mii de persoane fără curent electric şi determinând ...
Hidroelectrica a finalizat platforma pentru contractarea online, e funcțională. Urmează lansarea aplicațiilor mobile
Hidroelectrica a finalizat platforma pentru contractarea online, e funcțională. Urmează lansarea aplicațiilor mobile
La câteva luni după ce Hidroelectrica, cel mai mare producător de enegie electrică din țară, și furnizorul cu cel ...