1EUR = 4.8418 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Mihai Marcu, MedLife: În următoarele luni ne dorim să ne extindem cu încă două unităţi medicale în Ungaria

"Intenţionăm să accelerăm creşterea, astfel, în următoarele luni, ne dorim să ne extindem cu încă două unităţi medicale în Ungaria, în regim de greenfield, dar nu excludem nici posibilitatea unei noi achiziţii", spune Mihai Marcu, CEO şi preşedinte al MedLife Group. 

"Am încheiat prima tranzacţie din Ungaria, iar strategia noastră în ceea ce priveşte extinderea în afara graniţelor continuă. Intenţionăm să accelerăm creşterea, astfel, în următoarele luni, ne dorim să ne extindem cu încă două unităţi medicale în Ungaria, în regim de greenfield, dar nu excludem nici posibilitatea unei noi achiziţii", a declarat Mihai Marcu, CEO şi preşedinte al MedLife Group. 

MedLife a anunţat vineri, 8 martie, că a finalizat tranzacţia de achiziţie a pachetului majoritar de acţiuni al grupului de companii Rozsakert Medical Center din Ungaria.

Pe 30 ianuarie 2019, MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţa prima tranzacţie internaţională: achiziţionarea pachetului majoritar de 51% al grupului de companii Rózsakert Medical Center din Ungaria, despre care Economica a scris, pe larg, aici. 

Rózsakert Medical Center (RMC) se numără printre cei mai mari zece operatori de servicii medicale private din Ungaria. RMC are o clinică multidisciplinară care include și un compartiment dotat cu o sală pentru mici intervenții chirurgicale și un centru stomatologic. 

Grupul de companii RMC a fost înființat în 2001 de către Gyula Csermely, medic ginecolog-obstetrician, iar la 18 ani de funcționare, are o echipă formată din peste 250 de medici și asistenți medicali. 
RMC a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 miloane de euro în 2017, potrivit conducerii  RMC, compusă din opt membri: dr. Gyula Csermely, dr. Eszter Bodnár, dr. Tibor Elekes, dr. Kinga Jókay, dr. Orsolya Gudor, dr. Imre Bodó, dr. Andor Hirschberg și economistul Vilmos Benkő.

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din ţara noastră. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una dintre marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere, administrată de Bursa de Valori București, categoria premium, şi au simbolul de tranzacționare ″M″.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO