1EUR = 4.8590 RON | Bucureşti 28 º

Imobiliare

Mega Mall, vizitat lunar de 1,8 milioane de bucureşteni

Aproximativ 1,8 milioane de bucureşteni ajung, lunar, la Mega Mall din Capitală, proiectul de retail al grupului de investiţii NEPI fiind vizitat în primele 4 zile de la deschidere de peste 400.000 de persoane, se arată într-un comunicat.

25 feb, 2016 | Agerpres

'Ne declarăm extrem de mulţumiţi de performanţa Mega Mall, care ne confirmă în fiecare zi că întruneşte toate atributele unui centru comercial de succes pentru orice capitală europeană. Mega Mall este unic printre proiectele de centre comerciale pentru că aici găzduim toate ancorele internaţionale de fashion şi beauty. În plus, avem grijă ca toate segmentele de consum, low, medium şi high să beneficieze de avantajele prezenţei noastre în estul Bucureştiului. Acestea, precum şi accesul la cele mai noi concept store-uri şi designul său arhitectural în linie cu cele mai noi tendinţe la nivel mondial, determină Mega Mall să fie unul dintre cele mai atractive centre comerciale din Capitală. Iar eforturile noastre nu se opresc aici, întrucât le pregătim noutăţi şi surprize clienţilor noştri în perioada imediat următoare', a declarat Tiberiu Smaranda, Executive Director NEPI.

Construit pe parcursul a 15 luni pe baza unei investiţii de 165 de milioane de euro, centrul comercial este închiriat în prezent în proporţie de 99 la sută.

Mega Mall dispune de un spaţiu închiriabil de 75.000 de metri pătraţi dispuşi pe 4 niveluri, găzduind 220 de magazine, dar şi o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri.

New Europe Property Investments plc este un grup de investiţii listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum şi la Bursa de Valori din Bucureşti (BVB).

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO