1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Imobiliare

Mega Mallul de lângă Arena Naţională, mai aproape de realizare. NEPI a finalizat achiziţia proiectului

NEPI a finalizat tranzacţia de preluare a 70% din firma care deţine terenul fosteo fabrici Electroaparataj, acolo sud-africanii vor ridica în parteneriat cu austriecii de la Real4You un nou mall. 

29 aug, 2013 | | ECONOMICA.net

 „Conform acordului-cadru, părţile sunt obligate să desfăşoare anumite operaţiuni şi să încheie diverse contracte în mod individual, pentru ca NEPI să achiziţioneze 70% din ELJ VATRA SRL ("ELJ"), care funcţionează conform legislaţiei din România", anunţa NEPI la începutul acestei luni.  

Acordul-cadru este supus unei serii de condiţii care trebuie îndeplinite sau anulate până la sfârşitul lunii august 2013, incluzand şi dreptul NEPI de a-şi îndeplini obligaţiile de plată, integral sau parţial, prin intermediul unui plasament la vânzător. 

NEPI a anunţat astăzi, 29 august, că "toate condiţiile precedente au fost îndeplinite şi achiziţia a fost realizată".

Fondul de inestiţii va dezvolta în parteneriat cu austriecii de la Real4You, cei care deţin firma în proprietatea căreia se află terenul, Mega Mall, care va avea o suprafaţă închiriabilă de70.000 mp. 

Autorităţile au emis toate avizele necesare începerii lucrărilor de construcţie încă de anul trecut

La începutul anului 2008, compania austriacă anunţase că vrea să dezvolte un mall care necesită investiţii în valoare totală de 400 de milioane de euro, după ce achiziţionase terenul de la compania Broadhurst pentru suma de 60 de milioane de euro. Iniţial, lucrările de construcţie trebuiau să înceapă în luna iulie a anului 2009 şi să fie finalizate în 2012. 

Acum, investiţia este estimată la 150 de milioane de euro şi ar urma să fie deschis publicului în 2015. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO