1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 27 º

Imobiliare

Meli Melo Paris a deschis un magazin de 58 mp în Veranda Mall

Meli Melo Paris a deschis azi primul sau magazin din complexul Veranda Mall din București, aflat în extindere. Mallul va fi extins cu 6.000 mp, în urma unei investiții de zece milioane de euro, iar operțiunile se vor finaliza cel târziu la începutul lunii viitoare.

07 noi, 2019 | ECONOMICA.net

Noul magazin Meli Melo are o suprafață de 58 de metri pătrați, este amplasat la parterul Veranda Mall și își întâmpină clienții cu o gamă largă de produse din colecția de toamna-iarnă 2019.

Cu ocazia deschiderii, Meli Melo Parisa pregătit în noul magazin o ofertă specială pentru pasionații de shopping. Timp de 4 zile, în perioada 7-10 noiembrie, toate produsele pot fi achiziționate cu 20% reducere din prețul inițial, în limita stocurilor disponibile.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent detinând un total de 62 de magazine, dintre care un magazin Exclusive, un magazin în sistem de franciză, două department stores, șapte magazine deco, 3 magazine în Chișinău (Republica Moldova), trei magazine în Belgrad (Serbia) și trei magazine în Sofia (Bulgaria), precum și un online shop.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO