Mercedes-Benz și Autoklass au inaugurat MAR20X, o investiție de 1,5 mil. euro

Mercedes-Benz a prezentat astăzi, la partenerul său Autoklass, primul showroom care respectă noul concept MAR20X. Alte zece unități de retail ale mărcii vor urma aceeași cale în 2023.
Robert Stan - joi, 09 mart. 2023, 16:06
Mercedes-Benz și Autoklass au inaugurat MAR20X, o investiție de 1,5 mil. euro

Mercedes-Benz România și Autoklass prezentat primul showroom sub conceptul MAR20X, „ca răspuns la schimbările din lumea retailului și aliniat la viziunea companiei de a plasa clienții în centrul activității sale”.

Conform Mercedes-Benz, noul concept le oferă clienților „cea mai luxoasă experiență și un proces de vânzare și servicii fără cusur pentru clienți”.

De asemenea, Mercedes-Benz România a anunțat planurile de extindere pentru noul model de retail, cu zece locații în planul pentru 2023.

În urma unui proces amplu de renovare și regândire a modelului de retail și o investiție de 1,5 milioane de euro, Autoklass Pipera devine primul showroom Mercedes-Benz MAR20X din România. Locația își propune să ofere o experiență de brand consistentă și cea mai înaltă calitate a produselor și serviciilor, fiind aliniată la conceptul de lux modern promis de Mercedes-Benz. Împreună cu partenerii săi din retail, reprezentanța mărcii germane dă startul unui proces de modernizare care, dincolo de designul locațiilor, vizează procesele, rolurile și integrarea tehnologiilor digitale, pentru o experiență imersivă și eficientă.

Conform Amandei Zhang, CEO al Mercedes-Benz România, „în timp ce lumea auto se schimbă, noi rămânem fideli ADN-ului nostru ca deschizători de drumuri – reinventarea proceselor din spatele inovațiilor este ceea ce am urmărit întotdeauna. Este ceea ce ne-a impulsionat încă de la început și ceea ce ne-a ajutat să navigăm și să inovăm această industrie. Cum transpunem acest lucru în noua realitate? Ne-am angajat nu doar să îmbunătățim status quo-ul, ci și să îl schimbăm. (…) Nu suntem doar o companie auto, ci lăsăm ca inovația și obiectivele noastre clare să vorbească despre promisiunea Mercedes-Benz, iar acest nou model de retail primește clienții în universul luxului modern, oferindu-le sentimentul de apartenență la ceva special”.

De asemenea, Daniel Grecu, directorul general al Autoklass, a mențioant că „în acest an special pentru noi, în care sărbătorim 20 de ani de la înființarea Autoklass, suntem încântați să oferim clienților noștri o nouă experiență deosebită, construită pe valorile împărtășite cu Mercedes-Benz. Acest showroom regândit primește clienții în universul brandului în cel mai exclusivist, modern și rafinat mod și reflectă cele mai înalte standarde, MAR20X, devenind primul partener autorizat cu o astfel de locație”.

Conceptul MAR20X include o arhitectură dinamică, agilă și primitoare, în care designul este realizat pentru a oferi locul optim de interacțiune cu brandul și produsele sale. De asemenea, acesta include elemente media care extind posibilitățile prin care consultanții pot explica aspectele tehnice ale produselor și susțin o abordare orientată către client. Alegerea locului de consultanță este flexibilă în funcție de solicitarea clientului – consultanță pentru vânzare sau alte servicii.

Citește și:
– Mercedes-Benz Clasa E integrează 5G, AI și un superprocesor

Te-ar mai putea interesa și
Erdogan, la întâlnirea cu Ciolacu: Scopul nostru este să ajungem la schimburi comerciale bilaterale în valoare de 15 miliarde de dolari (Video)
Erdogan, la întâlnirea cu Ciolacu: Scopul nostru este să ajungem la schimburi comerciale bilaterale în valoare de 15 ...
Preşedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, a declarat că volumul total al schimburilor comerciale româno-turce a ajuns la 10 miliarde de dolari, în doi ani consecutivi, şi că......
Agenția de presă americană Associated Press a anunțat astăzi că Israelul i-a întrerupt transmisia video din Gaza
Agenția de presă americană Associated Press a anunțat astăzi că Israelul i-a întrerupt transmisia video din Gaza
Agenţia de presă americană Associated Press (AP) a anunţat marţi că transmisiunea sa video în direct din Gaza a fost ...
Armata rusă a început în apropiere de granița cu Ucraina efectuarea de exerciții militare cu arme nucleare tactice
Armata rusă a început în apropiere de granița cu Ucraina efectuarea de exerciții militare cu arme nucleare tactice
Armata rusă a anunţat marţi că a început în apropiere de granița cu Ucraina exerciţii militare privind utilizarea ...
Moncler, care produce jachete de puf la Bacău, și-a majorat afacerile cu 68%, la peste 180 de milioane de lei
Moncler, care produce jachete de puf la Bacău, și-a majorat afacerile cu 68%, la peste 180 de milioane de lei
Moncler Industries Yield, care a finalizat anul trecut o investiție de zece milioane de euro în extinderea fabricii de ...