Mercedes-Benz și Autoklass au inaugurat MAR20X, o investiție de 1,5 mil. euro

Mercedes-Benz a prezentat astăzi, la partenerul său Autoklass, primul showroom care respectă noul concept MAR20X. Alte zece unități de retail ale mărcii vor urma aceeași cale în 2023.
Robert Stan - joi, 09 mart. 2023, 16:06
Mercedes-Benz și Autoklass au inaugurat MAR20X, o investiție de 1,5 mil. euro

Mercedes-Benz România și Autoklass prezentat primul showroom sub conceptul MAR20X, „ca răspuns la schimbările din lumea retailului și aliniat la viziunea companiei de a plasa clienții în centrul activității sale”.

Conform Mercedes-Benz, noul concept le oferă clienților „cea mai luxoasă experiență și un proces de vânzare și servicii fără cusur pentru clienți”.

De asemenea, Mercedes-Benz România a anunțat planurile de extindere pentru noul model de retail, cu zece locații în planul pentru 2023.

În urma unui proces amplu de renovare și regândire a modelului de retail și o investiție de 1,5 milioane de euro, Autoklass Pipera devine primul showroom Mercedes-Benz MAR20X din România. Locația își propune să ofere o experiență de brand consistentă și cea mai înaltă calitate a produselor și serviciilor, fiind aliniată la conceptul de lux modern promis de Mercedes-Benz. Împreună cu partenerii săi din retail, reprezentanța mărcii germane dă startul unui proces de modernizare care, dincolo de designul locațiilor, vizează procesele, rolurile și integrarea tehnologiilor digitale, pentru o experiență imersivă și eficientă.

Conform Amandei Zhang, CEO al Mercedes-Benz România, „în timp ce lumea auto se schimbă, noi rămânem fideli ADN-ului nostru ca deschizători de drumuri – reinventarea proceselor din spatele inovațiilor este ceea ce am urmărit întotdeauna. Este ceea ce ne-a impulsionat încă de la început și ceea ce ne-a ajutat să navigăm și să inovăm această industrie. Cum transpunem acest lucru în noua realitate? Ne-am angajat nu doar să îmbunătățim status quo-ul, ci și să îl schimbăm. (…) Nu suntem doar o companie auto, ci lăsăm ca inovația și obiectivele noastre clare să vorbească despre promisiunea Mercedes-Benz, iar acest nou model de retail primește clienții în universul luxului modern, oferindu-le sentimentul de apartenență la ceva special”.

De asemenea, Daniel Grecu, directorul general al Autoklass, a mențioant că „în acest an special pentru noi, în care sărbătorim 20 de ani de la înființarea Autoklass, suntem încântați să oferim clienților noștri o nouă experiență deosebită, construită pe valorile împărtășite cu Mercedes-Benz. Acest showroom regândit primește clienții în universul brandului în cel mai exclusivist, modern și rafinat mod și reflectă cele mai înalte standarde, MAR20X, devenind primul partener autorizat cu o astfel de locație”.

Conceptul MAR20X include o arhitectură dinamică, agilă și primitoare, în care designul este realizat pentru a oferi locul optim de interacțiune cu brandul și produsele sale. De asemenea, acesta include elemente media care extind posibilitățile prin care consultanții pot explica aspectele tehnice ale produselor și susțin o abordare orientată către client. Alegerea locului de consultanță este flexibilă în funcție de solicitarea clientului – consultanță pentru vânzare sau alte servicii.

Citește și:
– Mercedes-Benz Clasa E integrează 5G, AI și un superprocesor

Te-ar mai putea interesa și
S-au ieftinit gazele pentru populație. Cu ce prețuri au venit ultimele facturi
S-au ieftinit gazele pentru populație. Cu ce prețuri au venit ultimele facturi
Prețul gazelor naturale facturate de Engie, cel mai mare furnizor de gaze naturale pentru popualție, pentru consumul lunii aprilie, a scăzut, așa cum era de fapt previzibil....
Imobiliare de miliarde de euro în România: ce portofolii s-au majorat în 2023
Imobiliare de miliarde de euro în România: ce portofolii s-au majorat în 2023
Peste 10 miliarde de euro este valoarea portofoliilor de malluri, birouri și depozite la finele lui 2023 deținute de șase ...
Emmanuel Macron şi Xi Jinping cer un „armistiţiu olimpic” în toate conflictele din lume pe perioada desfășurării Jocurilor Olimpice de la Paris (Video)
Emmanuel Macron şi Xi Jinping cer un „armistiţiu olimpic” în toate conflictele din lume pe perioada desfășurării ...
Preşedinţii Franţei şi Chinei, Emmanuel Macron şi Xi Jinping, au pledat luni pentru un "armistiţiu olimpic" în toate ...
Klaus Iohannis, într-o vizită de două zile la Washington. El va fi primit de președintele Biden la Casa Albă
Klaus Iohannis, într-o vizită de două zile la Washington. El va fi primit de președintele Biden la Casa Albă
Preşedintele Klaus Iohannis se va afla, timp de două zile, într-o vizită de lucru la Washington, prilej cu care va fi ...