Mercedes-Benz va prezenta la începutul lunii mai conceptul EQT, premergătorul unei utilitare de dimensiuni mici

Mercedes-Benz Vans, divizia de vehicule comerciale ușoare a mărcii germane, a anunțat că va prezenta pe 10 mai conceptul EQT, precursorul noii Clase T.
Robert Stan - joi, 22 apr. 2021, 23:03
Mercedes-Benz va prezenta la începutul lunii mai conceptul EQT, premergătorul unei utilitare de dimensiuni mici

Mercedes-Benz Vans dezvăluie noul concept EQT în cadrul unui eveniment dedicat care va avea loc luni, 10 mai 2021. Conceptul EQT este precursorul noii Clase T, din segmentul autoutilitare de dimensiuni mici.

În conformitate cu strategia „Electric first”, varianta electrică va marca începutul unei noi generații. Un clip video cu legendarul skateboarder profesionist Tony Hawk, va fi online pe mai multe canale de social media în același timp și va oferi o perspectivă surprinzătoare asupra viitorului model destinat familiilor și pasionaților de activități în aer liber. Mai mult, Gorden Wagener, Chief Design Officer Daimler Group, și Marcus Breitschwerdt, Head of Mercedes-Benz Vans, vor prezenta cele mai importante aspecte ale Conceptului EQT – oferind și o perspectivă asupra viitorului electric în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare de mici dimensiuni.

Fiind aproape de a intra în producție, conceptul EQT oferă o perspectivă clară asupra versiunii electrice pentru noua Clasă T. Prin autoutilitara urbană nou dezvoltată Mercedes-Benz Vans transferă formula de succes a modelului Clasa V, destinată transportului de pasageri, către un format compact și aduce un nou nivel de calitate segmentului de autovehicule comerciale ușoare de mici dimensiuni.

Conceptul EQT îmbină interiorul spațios, variabil, cu un design atractiv și cu standardele înalte de confort, conectivitate, valoare și siguranță, caracteristice Mercedes-Benz.

Conform celor de la Mercedes-Benz Vans, emoția și inteligența sunt elementele-cheie ale filozofiei de design Sensual Purity. Astfel, folosind această ambivalență, noul concept EQT proiectează un nou design holistic în segmentul autoutilitarelor mici. Cu acest monovolum premium, Mercedes-Benz Vans își extinde portofoliul pentru clienții privați, oferind un model care va permite familiilor și persoanelor active să descopere universul mărcii.

Citește și:

– Mercedes-Benz a prezentat la Shanghai noul SUV electric EQB
– Noul Mercedes-Benz EQS: Limuzină electrică de lux cu peste 500 CP

Te-ar mai putea interesa și
Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității acestora
Gheorghiță: De mâine se permite prezentarea directă în toate centrele de vaccinare din ţară, în limita capacității ...
Revenirea la normalitate devine din ce în ce mai mult o certitudine, însă doar prin vaccinare se poate atinge acest obiectiv, a declarat, vineri, preşedintele Comitetului naţional de coordonare......
Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Macron le-a cerut Statelor Unite și Marii Britanii să nu mai blocheze exporturile de vaccinuri anti-COVID-19
Preşedintele francez Emmanuel Macron le-a cerut vineri ''anglo-saxonilor'', făcând aluzie la Marea Britanie şi SUA, să ...
Cîţu: Începând de astăzi, românii se pot vaccina fără programare
Cîţu: Începând de astăzi, românii se pot vaccina fără programare
Premierul Florin Cîţu a anunţat că, începând de vineri, toţi românii care vor să se vaccineze anti-COVID-19 o vor ...
CGMB a adoptata bugetul Capitalei pe acest an
CGMB a adoptata bugetul Capitalei pe acest an
Proiectul privind bugetul Bucureştiului pe acest an a fost adoptat, vineri, de Consiliul General al Capitalei (CGMB), cu ...